Kia-Niro-EV-header

Niro EV

Rijklaar vanaf
€44.795
Private lease p.m. vanaf
€599

Ontdek de Kia Niro EV

Het stijlvolle design van een compacte crossover gecombineerd met een volledig elektrische aandrijflijn! De Kia Niro EV zit vol met unieke EV-innovaties die u het rijden zo comfortabel mogelijk maken.  

Kia Niro Head Up Display

Head Up Display

U hoeft nooit meer uw ogen van de weg te halen om te kijken hoe hard u rijdt of waar u heen moet. U ziet het gewoon voor u in de ruit!

Kia Niro connectiviteit

Altijd connected

Via handige Apps hebt u altijd inzicht in informatie over de Kia Niro EV: hoe het staat met de accu, de prestaties maar natuurlijk ook waar u kunt snelladen.

Kia Niro EV opladen

Supersnel laden

Tot drie keer zo snel opladen? Het kan met de Kia e-Niro. Het opladen gaat gemakkelijk; gewoon thuis of bij een snel groeiend netwerk van laadstations in heel Europa.

Kia-Niro-EV-zijkant

Stel de Kia Niro EV zelf samen

De Kia Niro EV is standaard al zeer rijk uitgerust. Maar er blijft wat te kiezen: gaat u voor 17” lichtmetalen velgen, en welke kleur kiest u uit? Hebt u al gedacht aan de speciaal voor deze auto gemaakte accessoires, zoals een fietsendrager? Personaliseer de auto volledig naar uw wensen! Zo rijdt u straks rond in een elektrische topper die voor u op maat gemaakt lijkt te zijn.

Kia Niro EV opladen

100% elektrisch rijden.

Elektrisch rijden is met de komst van de Kia Niro EV ineens heel volwassen geworden! Vanaf nu is uitstootvrij rijden ook heel stijlvol en praktisch. Een actieradius van maar liefst 460 kilometer en toch een bagageruimte van 475 liter! Ver komen tegen een lage bijtelling; wat wilt u nog meer?

De Niro EV in beeld

Onze review van de Kia Niro EV