Kia Picanto

Rijklaar vanaf
€18.945
Private lease p.m. vanaf
€249

Ontdek de Kia Picanto

De Kia Picanto verrast in elk opzicht. Een modern en sportief design, slimme features en compact zonder klein te zijn. Dé perfecte auto voor avonturen van ieder formaat. Ontdek de best verkochte auto in zijn klasse zelf!

De Picanto komt óók in aanmerking voor het Kia Private Plan. Dus elke vier jaar een nieuwe Picanto rijden tegen een zeer aantrekkelijk bedrag? Bekijk onze pagina!

Dashboard Kia Picanto

Slimme features

De Picanto is een echte knappe kop: hij heeft een hele berg slimme technische features. Bijvoorbeeld de Smart Key en start-/stopknop!

Koplamp Kia Picanto

Voor. Achter. LED.

Strakke nieuwe koplampen met LED-verlichting. Eén van de kenmerken van de nieuwe Kia Picanto waardoor u direct weet: dit is een serieuze auto!

Achteruitrijcamera Kia Picanto

Moeiteloos parkeren

Achteruitrijden is met de Picanto net zo leuk als vooruit. Dankzij een camera hebt u via het display perfect zicht naar achteren. Kleine plekjes? Geen probleem!

Kia Picanto 2022

De Kia Picanto is grensverleggend

Eén van de meest bestelde auto's in Nederland. En niet voor niets! De verrassend ruime Picanto biedt u de luxe van een rijk uitgeruste middenklasser en, hoewel z'n compacte formaat ideaal is voor rijden in de grote stad, bent u dankzij het pittige karakter ook op de snelweg alle medeweggebruikers te slim af. Maak autorijden weer leuk en word verliefd. Start uw avontuur met de Kia Picanto! 

Kia Picanto interieur

Stel de Kia Picanto zelf samen

Uw keuze is gemaakt; ook u wil een Kia Picanto rijden! Maar welke uitvoering kiest u? Een automaat of een handgeschakelde? Gaat u voor de rijk uitgeruste DynamicLine, voor de sportieve GT-line of misschien de stoere X-Line? En kiest u voor zwart of een van de andere kleuren? Wilt u mooie kleuraccenten binnen? Het kan allemaal! Laat u verbazen door de veelzijdigheid en het scala aan extra's waarmee u hem helemaal naar eigen smaak kunt aankleden en uitrusten. Stap in en geniet. 

De Kia Picanto in beeld

Onze review van de Kia Picanto

Dit is en blijft een lekker model. Rijdt zuinig, uitstekende wegligging en precies de juiste opties die autorijden leuk maken!
Nick Wijsman, Kia Brand Manager
Nick Wijsman

Kia Picanto occasions

Of u nu kiest voor een automaat, een Picanto uit 2020 of 2019, u bent ervan verzekerd dat u met één van onze goed onderhouden occasions snel wegrijdt. Voor een stuk minder dan de nieuwprijs! Kijk hieronder voor een greep uit de Kia Top Selectie. Let op: het aanbod wisselt snel!

De pagina is niet gevonden

Bekijk het actuele aanbod of neem contact met ons op.