Kia Sorento header

Nu tijdelijk tot €2.000,- extra inruilpremie!
Rijklaar vanaf
€60.995
Private lease p.m. vanaf
€939

Ontdek de Kia Sorento

Door de heerlijke hoge instap en zit torent u hoog boven al het andere verkeer uit. Imponerend, robuust en klasse tegelijk: dat is de Kia Sorento. Ruimte, luxe en veiligheid staan bij de Sorento hoog in het vaandel en dat merkt u, iedere keer als u de auto instapt. Geniet van elke rit met deze karaktervolle SUV! 

Onze review van de Kia Sorento

Scherm Kia Sorento

Alles digitaal

Nooit de weg kwijt met full-map navigatie en live verkeersinformatie. Met het strakke multimediasysteem heb je alles bij de hand, ook in combinatie met de UVO-App.

Kia Sorento dodehoekcamera

Een tweede paar ogen

Dankzij de dodehoekcamera ziet u zodra u de richtingaanwijzer inschakelt wat er naast de auto gebeurt. Dat geeft pas een gevoel van veiligheid.

Ruimte Kia Sorento

Alle ruimte

De Sorento is de grootste van alle Kia-modellen. Over ruimtegebrek hoef u zich dus geen zorgen te maken! Bank plat of toch een stoel overhouden? Alles kan.

Voorkant Kia Sorento

Stel de Kia Sorento zelf samen

Kies één van de 10 prachtige carrosseriekleuren, 17” of 19” lichtmetalen velgen en maak de Sorento tot uw droom-SUV. Met alle technologie en luxe aan boord blijft er niets meer te wensen over; u hebt namelijk alles al. Van dodehoekcamera tot draadloos opladen. En dankzij de hybride aandrijflijn is hij nog eens verrassend zuinig ook! Of gaat u liever voor de Sorento PHEV? U kiest uw eigen wegen. De Sorento helpt. 

Schuinachter Kia Sorento

De Kia Sorento

Het is een opvallende verschijning, zo’n Kia Sorento. Een rijdend vlaggenschip! Stoer, krachtig en klassevol op zijn geheel eigen manier. Met de hybride technologie, de meest hoogwaardige afwerking, luxe opties en veiligheidssystemen binnenin bent u verzekerd van een comfortabele rit, iedere keer weer. Kom het zelf ervaren!

Zijaanzicht Kia Sorento veraf

Plug-in Hybrid

Naast de Sorento Hybrid kunt u ook kiezen voor de Sorento Plug-in Hybrid. De Sorento Plug-in Hybrid kan met de bijgeleverde laadkabels opgeladen worden via een normaal stopcontact of bij een openbare laadpaal. De Sorento Plug-in Hybrid heeft na het opladen een elektrisch rijbereik van 57 kilometer. Dit is perfect voor de korte ritten naar bijvoorbeeld de supermarkt! Zodra u lange afstanden aflegt neemt de benzinemotor het automatisch over. 

De Kia Sorento in beeld

Kia Sorento Occasions

Zoekt u geen nieuwe Kia Sorento, maar bijvoorbeeld een Sorento uit 2020 of 2021? Bij Frank Vaneman Automotive hebben we naast een ruime voorraad ook regelmatig nieuwe aanwas van jonggebruikte, dealeronderhouden Sorento's voor een scherpe prijs. Hieronder vindt u ons actuele aanbod. 

De pagina is niet gevonden

Bekijk het actuele aanbod of neem contact met ons op.