Kia Soul-EV | Frank Vaneman Automotive

Kia Soul EV

De Kia Soul EV is de eerste volledig elektrische auto van Kia, zonder CO2-uitstoot dus. Opvallend aan de Soul EV zijn de aansluitpunten in de neus. Dit maakt de bereikbaarheid en dus het opladen van de Soul EV nog makkelijker.

Kia Soul EV uitvoering

De Kia Soul EV is alleen leverbaar in de ExecutiveLine uitvoering.

Deze uitvoering beschikt over standaard opties zoals:

  • Full map navigatiesysteem inclusief achteruitrijcamera
  • Geïntegreerde radio/MP3-speler met USB en AUX aansluiting en stuurwielbediening
  • Bluetooth connectiviteit met stuurwielbediening
  • Stoelverwarming voor en verwarmd stuurwiel
  • Cruise control met snelheidsbegrenzer

Plan uw proefrit

Bekijk Kia Soul EV voorraad

nieuwe kia soul ev executiveline cruise control
kia soul ev 5-deurs met 7 jaar garantie

Kia Soul EV zakelijk voordelig

De zakelijke klant kan bij aanschaf van de Kia Soul EV gebruik maken van de Milieu Investeringsaftrek (MIA). Voor een investering van een eventuele laadpaal kan ook gebruik worden gemaakt van de Willekeurige afschrijving milieu investeringen (VAMIL). Dit zorgt voor een enorm belastingvoordeel. Daarnaast valt de KIA Soul EV in de zeer gunstige bijtellingscategorie van 4%. Dit betekent dat u al een Kia Soul EV rijdt vanaf €49,- netto bijtelling per maand.

De nieuwe Kia Soul EV

In de neus van de Soul EV zijn twee laadcontacten aanwezig. Eén voor snelladen en één voor normaal laden. Na 14 uur is de Soul volledig opgeladen door middel van een wandcontactdoos. Via een laadpaal al binnen 5 uur en sommige snellaadpalen hebben de Soul EV al in 30 min. opgeladen.

De Kia Soul EV beschikt over een 110 pk en 285 Nm sterke elektromotor, waarmee de Soul EV in 11,2 tellen naar de 100 km/h sprint. Het accupakket van de Soul EV, met een capaciteit van 27 kWh, is geïntegreerd in de bodem, waardoor de interieurruimte van de Soul EV niet onderdoet voor een auto met een atmosferische motor.

Kia Soul EV milieubewust

De actieradius van de Soul EV bedraagt 212 kilometer, op basis van de nieuwe Europese rijcyclus. Uiteraard is de actieradius afhankelijk van de batterijstatus. De systemen in de Soul EV zijn daarom gemaakt om de energie in het systeem te houden of zelfs energie terug te geven. Het rijbereik wordt vergroot door de warmtepomp, die warmte vanuit het koelwater terugwint voor elektrische aandrijving. In de Kia Soul EV is het niet nodig om energie te verspilling aan de koeling van de onbezette plaatsen. Zo is het mogelijk om de airconditioning enkel voor de bestuurder in te stellen.

Contact met Vaneman Kia

Bent u geïnteresseerd in de Soul EV en wilt u graag meer informatie of een proefrit maken? Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over de Soul EV. Ook kunt u alvast online een inruilvoorstel aanvragen. Ook bent u van harte welkom in onze Kia showroom in Amsterdam, Hoofddorp en Aalsmeer. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020-5672033.

kia soul ev wit amsterdam hoofddorp vaneman

Taxatie

Voer het kenteken en de kilometerstand van uw voertuig in