Sportage header

Nu tijdelijk tot €2.500,- extra inruilpremie!
Rijklaar vanaf
€37.995
Private lease p.m. vanaf
€619

Ontdek de Kia Sportage

Door de heerlijke hoge instap en zit torent u hoog boven al het andere verkeer uit. Imponerend en stijlvol tegelijk: dat is de Kia Sportage. Naast het verfijnde design is het ook nog eens een zeer veilige auto met alle hulpsystemen en luxe aan boord die u zich maar kunt wensen. Geniet van elke rit met deze karaktervolle SUV! 

Het dashboard van de Kia Sportage

Veiligheid voor alles

Een veilig gevoel is onmisbaar. De Sportage zit vol met veiligheidssystemen zoals autonome noodrem-, dodehoek- en actieve rijbaanassistentie!

Kia Sportage schermen

On-board Services

Nooit de weg kwijt met full-map navigatie en live verkeersinformatie. Met het strakke multimediasysteem hebt u alles bij de hand, ook in combinatie met de UVO-App.

De achterkant van de Kia Sportage in Experience Green

Alle ruimte

Is de standaard 503 liter niet genoeg? Klap de flexibel neerlaatbare achterbank naar beneden en maak gebruik van een verbluffende 1.492 liter aan bagageruimte!

Dit is de nieuwe Kia Sportage

De-Kia-Sportage-Experience-Green-schuinvooraanzicht

Stel de Kia Sportage zelf samen

Sidebars, Design Packs, dakdragers, RVS instaplijsten, handgeschakeld of automaat? Een PHEV? Alles is mogelijk om uw Sportage nog dikker te maken! Customize, personaliseer en maak van de Sportage uw tweede thuis. Gaat u voor de GT-Line? Een DynamicLine? Welke uitvoering u ook kiest: u bent king of the road in deze ruime SUV. Met zijn stoere looks, hoge zit en fantastische rij-eigenschappen ziet de kwaliteit van Kia niet alleen; u beleeft het! Schakel de draaiknop van de automaat naar Drive en geniet van elke rit.

De-Kia-Sportage-Experience-Green-GT-PlusLine-voor-kantoor

Het design van de Kia Sportage

Het is een opvallende verschijning, zo’n Kia Sportage. Een rijdend statement! Brutaal, krachtig en chic op zijn geheel eigen manier. Met de hoogwaardige afwerking, luxe opties en veiligheidssystemen binnenin bent u heer en meester in het verkeer. Het ergonomisch ontworpen dashboard laat zich eenvoudig bedienen zodat u optimaal kunt genieten van uw reis. On- of offroad!

De Kia Sportage in beeld

De Kia Sportage geeft u meer dan u verwacht. Meer adembenemend design. Meer cutting-edge technologie. Meer geavanceerde features voor maximale veiligheid en comfort. Me zo veel innovatie, stijl en comfort maakt de Sportage iedere reis de moeite waard! De enige vraag is: blijft u òp de weg, of gaat u ervan af?  

Onze review van de Kia Sportage

Sportage review
Ik heb in meerdere generaties Kia Sportage mogen rijden. Door de hoogte stap je makkelijk in en uit en tijdens het rijden heb je vrij zicht vooruit. Dat rijdt lekker!
Nick Wijsman, Kia brand manager
Nick Wijsman

Kia Sportage Occasions

Bij Frank Vaneman Automotive hebt u ook de mogelijkheid om een Kia Sportage occasion te kopen voor een goede prijs. Wat denkt u bijvoorbeeld van een jong gebruikte Sportage uit 2020 of 2019? Kijk hieronder voor een greep uit de Kia Certified Used-selectie.

De pagina is niet gevonden

Bekijk het actuele aanbod of neem contact met ons op.