Kia Stonic

Rijklaar vanaf
€25.995
Private lease p.m. vanaf
€389

Ontdek de Kia Stonic

Maak van elke rit een avontuur! Z’n stoere design, de pittige motor en heerlijke handling blijven u verrassen. Van zijn energie en comfort geniet u elke dag opnieuw – waar het leven u ook brengt.

De Stonic komt óók in aanmerking voor het Kia Private Plan. Dus elke vier jaar een nieuwe Stonic rijden tegen een zeer aantrekkelijk bedrag? Bekijk onze pagina! 

Kia Stonic apps

Slim verbonden

Met de voorbereiding voor Android Auto en Apple CarPlay gecombineerd met het nieuwe, 8” grote multimediascherm blijft u in verbinding. 

Kia Stonic voorkant

Vernieuwd uiterlijk

Met scherp gesneden koplampen en veel LED-verlichting ziet de Stonic er frisser, leuker en stoerder uit dan ooit. Wat een dikke uitstraling! 

Kia Stonic MHEV

Mild Hybrid (MHEV) aandrijving

De nieuwe Kia Stonic is de eerste Stonic met de bijzondere Mild Hybrid (MHEV) aandrijving. Dit is een nieuw type hybride met een superefficiënte 1.0 T-GDi benzinemotor en een 48-volt lithium-ion accu, voor de laagst denkbare verbruiks- en emissiewaarden.

Onze review van de Kia Stonic

Kia Stonic verschillende kleuren

Stel de Kia Stonic zelf samen

Maak van elke rit een avontuur! Z’n stoere design, mooie interieur, de pittige motor, heerlijke handling en het intelligente clutch-by-wire schakelsysteem blijven verrassen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een automaat. Van zijn energie en comfort geniet u elke dag opnieuw – waar het leven u ook brengt. U kunt kiezen uit maar liefst 20 verschillende en nieuwe kleurencombinaties, kies bijvoorbeeld voor zwart-wit. Zo geeft u de Stonic een persoonlijke touch.

Kia Stonic kofferbak

Klaar voor elk avontuur

Geniet van de auto die autorijden weer leuk maakt! De ruige Kia Stonic is een alles kunner die ontworpen is voor de urban jungle. Door de hoge wielbasis stapt u makkelijk in en krijgt u het gevoel dat u overal overheen kan rijden.

De Kia Stonic in beeld

De Kia Stonic kan je helemaal naar je eigen wensen customizen. Met een two-tone kleur combinatie laat je echt zien wie jij bent!
Nick Wijsman, Kia Brand Manager
Nick Wijsman

Kia Stonic occasions

Bent u op zoek naar een tweedehands Kia Stonic? Geen probleem. In onze vestiging in Hoofddorp hebben we een ruim aantal Stonic occasions. Bekijk hieronder een greep uit onze Kia Top Selectie. Met Kia Top Selectie bent u verzekerd van een goede, dealeronderhouden Stonic die nog jarenlang meekan! 

De pagina is niet gevonden

Bekijk het actuele aanbod of neem contact met ons op.