Kia Venga

De Kia Venga bewijst dat praktisch zeker niet saai hoeft te zijn. Met veel ruimte, veel aandacht voor design en een luxe uitrusting, voorziet de Kia Venga je van alle gemakken. Rijden was niet eerder zo aangenaam.


KIA VENGA BESTE UIT DE TEST

In 2015 kwam de Kia Venga in de categorie kleine ruimtewagens als beste uit de test die de Consumentenbond heeft uitgevoerd. De Venga won de test dankzij de goede scores wat betreft rijgedrag, verbruik en veiligheid. Op het gebied van veiligheid scoort de Venga 5 sterren. Dat is de hoogste rating voor veiligheid. Standaard beschikt de Venga over drie actieve veiligheidssystemen, namelijk ABS, BAS en ESC. ABS is het Anti Blokkeer systeem, deze zorgt samen met het Brake Assist Systeem voor voldoende remkracht in noodsituaties. De individuele wielen van de auto worden geremd door het Elektronisch Stabiliteits Programma, de ESC. Daarnaast stuurt ESC ook het motorvermogen aan.

Ervaar de Kia Venga en maak een proefrit

kia venga ecomomyline inruilwaarde
kia venga 5-deurs amsterdam comfortline

KIA VENGA UITVOERINGEN

De Kia Venga is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Waarvan de meest voordelige variant de Economy Line Benzine is die beschikbaar is €19.705,-. Naast de EconomyLine is de Venga beschikbaar als ComfortLine, DynamicLine ,DynamicPlusLine en de meest uitgebreide uitvoering de ExecutiveLine welke beschikbaar is vanaf v.a. € 25.505.

Motoren Kia Venga

De krachtige motoren van de Venga zijn ontwikkeld om aan je wensen te voldoen. Met de keuze uit twee pittige benzinemodellen van 1.4 en 1.6 liter, die respectievelijk 90PK en 125 PK leveren, kun je zelf kiezen hoeveel pit je nodig hebt.

Prijzen en specs

Vanaf €19.705

€139 per maand

Bekijk Kia Venga voorraad

Interieur Kia Venga

De nieuwe Venga biedt ook volop ruimte. De kofferbak heeft een inhoud van 440 liter. Als de achterbank wordt neergeklapt neemt de totale inhoud toe tot 552 liter. Daarnaast is het mogelijk om de achterbank in lengterichting te verschuiven, waardoor u de keuze heeft tussen of meer beenruimte of meer kofferbakruimte.

Exterieur Kia Venga

De vernieuwde Kia Venga heeft een nieuw tiger nose grille gekregen. Via de tiger nose grille zijn tegenwoordig alle nieuwe Kia modellen te herkennen. De Venga heeft door de chromen sierlijst en opgestrakte bumperpartij meer karakter gekregen.

Contact met Vaneman Kia

Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over de Kia Venga. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 020-5672033 of kom langs in een van de Kia showrooms van VanemanKia in Amsterdam, Hoofddorp en Aalsmeer. Online kunt u alvast onze actuele voorraad bekijken. Voor een persoonlijke private lease aanbieding neemt u contact op met VanemanKia. Wij zorgen ervoor dat u een persoonlijk scherp private lease voorstel krijgt, dat aan uw wensen voldoet.

Maak Een Afspraak

Left Right
KIA Venga
Main vehicle Image
Model shown is for illustrative purpose only

Taxatie

Voer het kenteken en de kilometerstand van uw voertuig in