Kia XCeed PHEV header

XCeed Plug-in Hybrid

Rijklaar vanaf
€37.295
Private lease p.m. vanaf
€494

Ontdek de XCeed PHEV

Kiest u altijd voor uw eigen avontuur? Dan is de Kia XCeed PHEV precies wat u wilt! Een echte eyecatcher, hoe u ’m ook bekijkt. Met dynamische en uitdagende lijnen, een krachtige SUV-grille, unieke Z-vormige LED-koplampen en mistlichten standaard. De iconische styling en het krachtige silhouet onderstrepen de sterke persoonlijkheid van deze auto. De XCeed is net dat beetje meer!

Kia Xceed voorkant

Crossover met coupé-lijnvoering

De XCeed PHEV is dé stijlvolle crossover met een oogstrelende coupé-lijnvoering. Kijk bijvoorbeeld naar de geprononceerde SUV-stijl wielkasten en de prachtige 18” lichtmetalen wielen. Dankzij de extra bodemvrijheid kunt u overal goed uit de voeten – van binnensteden vol drempels tot avontuurlijke buitenwegen. De hogere zit geeft u perfect overzicht. King of the road!

 

kia-xceed-phev-interieur

Slimme technologie

Het comfortabele en praktische interieur verrast u met de nieuwste slimme technologie. Het nieuwe navigatiesysteem kunt u tot in detail aanpassen en instellen naar uw eigen smaak; zoals u het wenst! Met de split-screen functie kunt u tot drie verschillende programma’s tegelijk raadplegen. En het toont de energiestromen, de accustatus en andere informatie over het Plug-in Hybrid systeem. Handig om in de gaten te houden. 

kia-xceed-phev-my22-achterkant

Iconische styling

Kiest u altijd voor u eigen avontuur? Dan is de Kia XCeed PHEV precies wat u wilt. Een echte eyecatcher, hoe u ’m ook bekijkt. Met dynamische en uitdagende lijnen, een krachtige SUV-grille, unieke Z-vormige LED-koplampen en mistlichten standaard. De iconische styling en het krachtige silhouet onderstrepen de sterke persoonlijkheid van de Kia XCeed. Pas op voor jaloerse blikken van de buren!

 

Xceed PHEV op de weg

Stel 'm zelf samen

Tien spetterende kleuren, verschillende velgen, en meer dan genoeg uitvoeringen te kiezen. U maakt de XCeed tot uw eigen auto! Wij vinden het belangrijk dat u wegrijdt met een lach, dus we denken graag met u mee. De XCeed is er voor iedereen die zich wil onderscheiden van de rest. 

Door de crossover-carrosserie zit u net even wat hoger waardoor u een goed overzicht hebt ten aanzien van uw medeweggebruikers. Stap in, start de motor en maak van elke rit een avontuur!

XCeed PHEV naast elkaar geel en wit

Zo veelzijdig

De nieuwe Kia XCeed Plug-in Hybrid is ongelooflijk compleet! Wat denkt u bijvoorbeeld van de slimme, automatische achterklep die we vinden op de DynamicPlusLine-uitvoering? Als u de Smart Key op zak heeft en achter de achterklep gaat staan, zal deze automatisch openen. Handig als u de handen vol heeft met boodschappen! Maar ook adaptieve cruise control, autonome rijbaanvolgassistentie en dodehoekdetectie behoren tot de mogelijkheden. 

De XCeed PHEV in beeld

Eén van mijn favorieten. Plug-in hybride rijden is nog vrij onbekend, maar heeft eigenlijk het beste van twee werelden.
Wesley Bakker, verkoopadviseur
Wesley Bakker