Kia Niro
04-06-2016

De prijzen van de nieuwe Kia Niro zijn vrijgegeven. Bekijk de prijslijst en de brochure alvast online.
De Kia Niro is de eerste hybride crossover in het C-segment. Hij combineert zuinigheid en ruimte met een opvallend ‘on-hybride’ design dat stoer en krachtig oogt. Onderhuids schuilt een krachtige hybride benzine-elektrische aandrijflijn, bestaande uit een 1.6-liter GDI viercilinder met 105 pk en een 44 pk sterke elektromotor. Dankzij de CO2-uitstoot startend vanaf 88 g/km profiteren zakelijke rijders dit jaar van slechts 21 procent bijtelling.

Tot 1.300 kg aan de trekhaak

De Niro is ook leverbaar met een trekgewicht-extensiepakket waarbij de Niro een maximaal trekgewicht krijgt van 1.300 kg – uniek in de hybrideklasse.

Kia Niro Roadshow

Op zondag 26 juni bent u van 12.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom in onze showroom aan Klokkenbergweg 15 in Amsterdam. Dan staat de Kia Niro bij ons op de vestiging.

Met de Kia Niro Roadshow bieden we meer dan alleen een blik op deze stoere crossover hybride. Je kunt bijvoorbeeld een vette foto van jezelf maken in de photobooth. Of ga je een poging wagen te ontsnappen uit de escape room? Kortom veel leuks voor jong en oud.