Michael en zijn Kia Optima SportsWagon

Michael Meijer rijdt regelmatig in een andere Kia. Erg fijn, want dan weet je tenminste waar je over praat wanneer je in gesprek bent met een klant. Op dit moment rijdt hij in deze mooie Kia Optima SportsWagon. De Optima SW is nog geen jaar op de markt, maar Michael is om. "Zowel zakelijk als privé is dit een heerlijke auto!"

Wat deze Optima extra prettig maakt is bijvoorbeeld de achteruitrijcamera, achteruitrijden was nog nooit zo makkelijk, plus onnodige schades worden op deze manier voorkomen. Verder is Michael erg te spreken over de geluidsinstallatie, een Harman Kardon, fantastisch geluid en simpel te koppelen aan bijvoorbeeld Spotify.

"De ruimte in deze auto is fenomenaal! Voorin, achterin en ook de kofferbak is ruimer dan ik had verwacht. Als ik met mijn dochters en hun voetbalteam op stap ga, is die extra ruimte erg prettig." Ook het panoramisch schuif-/kanteldak is een van de favorieten van Michael, want het geeft namelijk een heerlijk cabrio gevoel.

Voor iemand die niet van tanken houdt, is de Optima SW ook een ideale auto. Deze Kia heeft namelijk een rijbereik van 1.000 kilometer!

Bent u ook benieuwd naar de Kia Optima SportsWagon? Hij staat voor u klaar om een testrit in te maken. Een afspraak maakt u via 020-5672030 of via dit contactformulier.