Kia Rio 'Leaseauto van het Jaar'

In de categorie 'Economy' van de 22e verkiezing van 'Leaseauto van het Jaar' heeft de Kia Rio de eerste plek gescoord. Én terecht vinden wij. De Rio scoorde uitstekend op de criteria leveringsprogramma, zuinigheid/milieuvriendelijkheid en betrouwbaarheid.

De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door leasemaatschappij Alphabet. Deelnemende auto's worden geselecteerd op criteria als exploitatiekosten, design, representativiteit, zuinigheid en milieu, de kwaliteit van het dealernetwerk en de rijeigenschappen. De winnaars werden bepaald door resultaten van de deskresearch, de publieksstemming en de praktijkdag bij elkaar op te tellen.

VanemanLease

Bij VanemanLease kunt u de Kia Rio ook leasen. Financial Lease, Full Operational Lease alles is mogelijk. Ook private lease, wat in veel gevallen gunstig kan zijn voor de ZZP-er. Als ZZP-er kun je een auto zakelijk leasen. Echter als u de auto ook privé rijdt, krijgt u te maken met bijtelling. Hierdoor betaal je dubbel, de kosten van het leasecontract en de bijtelling. Met private lease gaat dit niet op. U hoeft namelijk geen bijtelling te betalen voor kilometers die u privé rijdt. Omgekeerd is de BTW niet aftrekbaar als je de auto privé least. In veel gevallen is het gunstiger om geen bijtelling te betalen dan dat de BTW niet aftrekbaar is. Daarnaast kunt u per zakelijk gereden kilometer € 0,19 cent aftrekken van de winst.

De Kia Rio 1.0 T-GDi 100pk EconomyLine is er vanaf:

  • Private Lease vanaf € 249,- per maand (incl. BTW)
  • Financial Lease vanaf € 219,- per maand (ex BTW)
  • Full Operational Lease vanaf € 292,- per maand (ex BTW)

Meer informatie