Kia Dealer | Amsterdam, Hoofddorp | VanemanKia
Request A Callback
Introductie Kia Niro, hybride cross-over die gezien mag worden. Met de Kia Niro geeft Kia een visitekaartje af. Een moderne hybride met een hoge instap, de looks van een cross over SUV en met moderne hybride techniek. Een auto waar met u zich op verheugt om erin te kunnen rijden. En de glimlach is nog groter nadat u uit bent gestapt: want wat rijdt die Niro geweldig. U rijdt de Kia Niro vanaf € 369,- per maand.
Prestaties Kia Niro, de hybride die milieu en prestaties combineert De Kia Niro is meer dan een strak design en een zeer ruime wagen. Hij is ook leverbaar met 1.300 kg trekgewicht. Standaard uitgerust met een DCT6 automaat die zo is afgesteld dat u altijd het optimale vermogen uit uw hybride aandrijflijn haalt. En alles is zorgeloos met de standaard 7 jaar garantie. Want als u hybride rijdt, vermindert u de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, bespaart u op brandstofkosten en beperkt u uw CO2-uitstoot aanzienlijk. En dat zonder iets aan rijplezier in te hoeven leveren.
Kia Niro, een hybride met veel variaties Wat de uitvoeringen van de Kia Niro betreft, hebt u veel keuze. De Kia Niro Hybrid Comfortline is het instapniveau en die is al verrassend compleet. Via de versies Comfortline Style Pack, Dynamic Line, Style Edition, Sportsline en Executive Line wordt uw Niro steeds luxueuzer of naar wens sportiever. En natuurlijk is er voor de zakelijke rijder ook een interessante Business Line uitvoering, die u verwent met o.a. verwarmde voorstoelen en keyless entry en keyless start. En houdt u van individualisering? Dan zijn er ook veel accessoires los verkrijgbaar. Sowieso is de Niro er al in 10 kleuren, dus uw Kia zit er zeker bij. Proefrit
FULL OPERATIONAL LEASE FINANCIAL LEASEPRIVATE LEASE
48 MAANDEN 60 MAANDEN 48 MAANDEN
10.000 KM AANBETALING €4.287,00- / SLOTTERMIJN €4287,00- 10.000 KM
€ 422,00- EXCL. BTW PER MAAND € 368,00- EXCL. BTW PER MAAND € 369,- INCL. BTW PER MAAND

ONTVANG EEN VOORSTEL


Left Right
Kia Niro
Main vehicle Image
Model shown is for illustrative purpose only