Kia dealer | Frank Vaneman Automotive

Over VanemanKia dealer

FrankVanemanAutomotive is een multi-merkendealerbedrijf in de regio Amsterdam en Haarlemmermeer. VanemanKia staat voor ongecompliceerde, op de klant gerichte dienstverlening. Een van de merken waar we vanaf de start heel bewust voor kozen is Kia. Een Top 10 wereldmerk met groeipotentieel, interessante noviteiten, hoogwaardige techniek en een duidelijk toekomstbeeld. Als dealer in Amsterdam en Hoofddorp zet ons enthousiaste VanemanKia team zich daar volledig voor in.

Als wereldautomerk geeft Kia op al haar modellen 7 jaar garantie. Als blijk van vertrouwen op de geleverde producten. “Een duidelijkere waarborg kun je als autokoper nauwelijks krijgen”, stelt VanemanKia directeur Michael Meijer. “Wij kunnen zowel in Amsterdam als Hoofddorp iedere autoconsument op maat bedienen met een passend Kia model. Het huidige programma loopt van de Picanto tot en met de Optima. Daarbij kan de Picanto als Benjamin van de familie het qua techniek, prijs, uitrusting en uitstraling prima op te kunnen nemen tegen de concurrentie van de gevestigde orde binnen het groeiende A en B segment. Zeker wanneer je daar de huidige scherpe private leaseaanbiedingen bij betrekt. En ook hier……….. 7 jaar garantie! Wie heeft dat binnen dit segment?”


“Kijk je verder zijn er de Rio, Sportage, cee’d, Carens, Venga, Sorento, Soul EV, de splinternieuwe Niro en de genoemde Optima. Keus genoeg. Waarbij Kia al jaren geleden de focus naar de Europese markt verlegde. In Frankfurt staat een hightech R&D centrum, waar de huidige en toekomstige modellen worden ontworpen, ontwikkeld en volledig afgestemd op de wensen van de Europese klant. Een voortgaand proces waarbinnen jaarlijks meerdere nieuwe modellen worden gepresenteerd. Belangrijk om te weten is dat een flink deel van de productie ook in Europa plaatsvindt. Kia let daarbij heel goed op markt-tendensen en komt telkens weer met bijpassende producten. De recent vernieuwde Sportage is daar een mooi voorbeeld van en mag zich verheugen in een enorme belangstelling bij het kopend publiek. Verder hebben we ook een volledig elektrisch aangedreven Soul, de verschillende uitvoeringen van de Niro, waar net als van de Optima een hybride variant is. Dat maakt dat Kia ook steeds vaker op de shortlist van de zakelijke koper staat. Mede door de genoemde garantie kunnen wij modellen voor zeer scherpe maandbedragen aanbieden. Oordeel dan ook niet eerder dan dat u een Kia heeft gereden. Zo’n proefrit zal u absoluut verrassen en wij staan klaar om die afspraak met u te maken” , nodigt Michael Meijer uit.

Naast een royaal aanbod nieuwe Kia-modellen, heeft FrankVanemanAutomotive ook altijd een ruime sortering (jong) gebruikte Kia modellen staan. Uiteraard voorzien van alle dealerwaarborgen die je bij een goede occasion mag verwachten. Op de website staat altijd het jongste aanbod inclusief alle opties en wetenswaardigheden over het betreffende model. Staat het gewenste model in Hoofddorp en woont u in Amsterdam. Laat maar weten, we halen de gewenste auto(’s) voor u naar Amsterdam.

Na aanschaf staat er een gemotiveerd team paraat om uw Kia het onderhoud te geven dat hij verdient. Serviceadviseurs Marcel en Sven in Amsterdam en Edwin in Hoofddorp horen graag wanneer dat u het beste uitkomt . Dat kan per telefoon, maar uiteraard ook via mail en website. En alles verloopt volgens duidelijke en vooraf gemaakte afspraken.

Voor wie meer grip op de autokosten wil hebben biedt FrankVanemanAutomotive op maat gesneden financieringsmogelijkheden, private- of zakelijke lease, reparatie- en onderhoudscontracten en nog veel meer. Informeer er naar en/of kom langs in een van beide vestigingen. Proefritten met alle modellen zijn nu af te spreken via 020-5672033.