Ons Bedrijf

Het uitzoeken van een auto doet u waarschijnlijk niet elke dag en dat hoort een feest te zijn! Wij zijn vastberaden om dat voor u te realiseren. Ons team bestaat uit gemotiveerde specialisten, die graag die onverwachte stap extra doen zodat het voor u direct goed geregeld is.

Wij zijn een van de jongste dealerbedrijven in Nederland maar wel met jarenlange ervaring. We geven advies met verstand van zaken, of het nu om een elektrische, hybride, benzine- of dieselauto gaat of bijvoorbeeld mobiliteitsadvies over uw wagenpark. Wij zijn tenslotte allemaal autofanaten en helpen u graag direct goed op weg!

Erkend Duurzaam logo

A better tomorrow

Naast onze liefde voor auto’s vinden wij de toekomst van onze kinderen en generaties die nog volgen ook belangrijk. We zien het als onze verantwoordelijkheid om er samen een mooiere wereld van te maken. Om dit te realiseren ondernemen wij zelf verschillende duurzame initiatieven om die eerste stappen te maken, en bieden we u duurzame mobiliteitsoplossingen.

Lachend gezin

Direct goed geregeld

Wij streven naar uiterste klanttevredenheid zodat u altijd weer met een lach de weg op gaat. Dat doen we door alle rompslomp rondom het aanschaffen en onderhouden van uw auto weg te halen zodat het voor u direct goed geregeld is. Zo kunt u altijd met een lach op reis! 

Als u niet tevreden bent over onze dienstverlening, dan horen wij dat graag. Wij vinden uw mening belangrijk en zijn pas enthousiast als u dat ook bent. Want juist met goede opmerkingen kunnen we onze service verbeteren! 

Wij zijn Vaneman

Ons team bestaat uit gemotiveerde specialisten. Elke dag helpen we elkaar en dagen we elkaar uit de beste te worden. Maak online vast kennis met ons! We hopen u snel te ontmoeten in één van onze vestigingen. 

Joelle van Willigen

Joëlle van Willigen

Gastdame
Zakaria Bensalem Bokhari

Zakaria Bensalem Bokhari

Wij houden van tevreden klanten

Klanttevredenheid staat bij Frank Vaneman Automotive hoog in het vaandel. Daarom doen we met ons hele team alles voor een lach, staan altijd open voor feedback en bij problemen doen we alles om een oplossing te vinden. Recensies van tevreden mensen vinden we fijn om te lezen; daar doen we het voor. Beoordeel ons ook! 

Neem contact op