Request A Callback
Techniek Kia Picanto vol comfortverhogende snufjes In het hart van het dashboard bevindt zich een nieuw 'zwevend' 7" LCD touchscreen infotainment systeem. Dit systeem geeft u een voorsprong als het gaat om navigatie, real-time updates over de verkeerssituaties en nog veel meer. Met de stembediening van het systeem, dat werkt met zowel Android Auto ™ als Apple CarPlay ™, kunt u uw handen aan het stuur houden en de ogen op de weg. Er is zelfs een achteruitparkeersensor met een achteruitrijcamera, die feilloos aangeeft hoe u het beste achteruit manoeuvreert. De geheel nieuwe Picanto bevrijdt u ook van oplaadkabels, simpelweg door smart phone op de draadloze telefoonoplader te plaatsen. En dat alles natuurlijk met de unieke 7-jarige garantie van Kia.
Fonkelnieuwe motoren voor de Picanto Naar keuze liggen er twee fonkelnieuwe motoren in het vooronder van de Kia. U kan kiezen uit een 67 pk sterke zuinige driecilinder motor of uit een iets zwaardere 1,2 liter viercilinder motor met 84 pk. Qua verbruik ontlopen de motoren elkaar niet veel met een gemiddelde van 1 op 24 voor de driecilinder en 1 op 22 voor de viercilinder. Maar nog belangrijker is de rust waarmee beide motoren hun werk doen. En dan vergeten we ook zeker niet de betrouwbaarheid: wist u dat Kia het best scorende merk is in het enige echte betrouwbaarheidsonderzoek dat er momenteel toe doet, de ranglijst van J.D. Power?
Prestaties De Kia Picanto, een vlijtig maatje op wielen Zuinig en pittig, zo mag u de Kia Picanto wel omschrijven. En vooral: betrouwbaar. NIet alleen de ideale auto voor in de stad, maar ook op de provinciale wegen en op de snelweg is de Picanto een ideale metgezel. Bij het wegrijden merkt u het al: het lijkt alsof u een klasse hoger rijdt. De binnenruimte, het volwassen interieur en de uitstekende prestaties van de motoren maken uw reis moeiteloos en zorgeloos. Met vier volwassenen vindt u moeiteloos een plek in de Picanto en ook voor baggage is er genoeg ruimte.
Kia Picanto, in elke uitvoering compleet. Uw Kia is er in veel uitvoeringen: naast de speciale en erg complete First edition die in 2017 is uitgebracht, kent de Picanto veel verschillende uitvoeringen. Die begint met de Kia Picanto Economy Line en dan de Comfortline, de comfortabele instapper die al verrassend compleet is met o.a. electrische ramen voor en achter. Gevolgd door de Dynamic line, die er o.a. cruise control, klimaatregeling en een met leer bekleed stuurwiel aan toevoegt. De Executive line verwent u onder meer met een keyless start, verwarmde voorstoelen en een verwarmd stuurwiel. De GT-line is het summum, met o.a. leren bekleding en digitale radio standaard. Maar ook uw Kia Picanto verrijken met losse accessoires is mogelijk. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden om uw Kia Picanto helemaal op smaak te maken.
Veiligheid Kia Picanto, robuust en zeker Doordat de wielen nagenoeg op de hoeken van de auto zijn geplaatst, kent dePicanto een zeer goede stabiliteit. Dat geeft een zeker gevoel bij het rijden. En dat is niet alles: geavanceerde technologieën om uw veiligheid te verhogen zijn er ook. Denk aan het Auto Emergency Braking System, dat u helpt met een adequate stopactie als u ineens stilstaand verkeer nadert. Ook kinderen worden goed beschermd. De passagiersairbag kan worden uitgeschakeld als u bijvoorbeeld een kinderzitje op de voorstoel plaatst. En ook voetgangers worden door de special constructive van de bumper goed beschermd. Tel daarbij op dat de Picanto natuurlijk is uitgerust met airbags en weet dat ook de veiligheid goed verzorgd is.
Leasen Voor welke vorm van leasen kiest u?
FULL OPERATIONAL LEASE FINANCIAL LEASEPRIVATE LEASE
48 MAANDEN 60 MAANDEN 48 MAANDEN
10.000 KM AANBETALING €1.652,00- / SLOTTERMIJN € 2,345,00- 10.000 KM
€ 219,00- EXCL. BTW PER MAAND € 164,00- EXCL. BTW PER MAAND € 189,- INCL. BTW PER MAAND

ONTVANG EEN VOORSTEL

Left Right
Kia Picanto
Main vehicle Image
Model shown is for illustrative purpose only