Kia service | Amsterdam | Hoofddorp | Frank Vaneman Automotive

Kia service & onderhoud

Ons aftersales team is geselecteerd op basis van vakmanschap en enthousiasme voor Kia. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat u op uw Kia kunt vertrouwen. Door regelmatig onderhoud aan uw auto uit te laten voeren, voorkomt u hoge onderhoudskosten en gaat u met een prettig gevoel de weg op.

Onze monteurs worden doorlopend getraind door Kia Motors Nederland en weten daarom alles van uw Kia. Daarnaast beschikken zij over geavanceerde diagnoseapparatuur en gereedschappen die speciaal voor de reparatie en het onderhoud van uw Kia ontwikkeld zijn.

Vanzelfsprekend worden de werkzaamheden altijd uitgevoerd met kwaliteitsonderdelen die voldoen aan de strenge eisen van Kia, met maar liefst 2 jaar garantie. Deze worden afgestemd op productverbeteringen die Kia doorvoert in haar modellen. Zo bent u dus altijd verzekerd van optimale kwaliteit en zekerheid. Wij hanteren de vast onderhoud en reparatie tarieven van Kia.

Onze service adviseurs bekijken samen met u welk onderhoud het best past bij uw rijgedrag, het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en de onderhoudsinterval van uw Kia. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw Kia voldoet aan het voorgeschreven onderhoud, zonder te veel te betalen.

Reserveer een werkplaatsafspraak

Kia service onderhoud onderdelen reparatie monteurs vaneman

7 jaar fabrieksgarantie

Kia heeft de afgelopen jaren bewezen moderne en betrouwbare auto’s te bouwen. Daarom krijgt u bij Kia standaard 7 jaar fabrieksgarantie. Dat betekent 2.555 dagen of 150.000 km zorgeloos rijden en lage onderhoudskosten. De garantie is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaren. Hierdoor blijft de waarde van de Kia hoger en is de Kia zeer aantrekkelijk voor toekomstige kopers.

Wist u dat?

De Kia onderhoudsprijzen gemiddeld lager zijn dan die van de concurrent. – MOBIS onderzoek (2015)-