Kia Rio

1.0 T-GDi MHEV DynamicLine
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 15"
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 0 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
115987509
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Cilinderinhoud998 CC
Omschrijving

Solide in de top-3 van populairste merken: Kia. Movement that inspires. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem (met dab-radio!). Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Deze Kia is voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Deze Kia is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Deze Kia Rio is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden.

We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze Kia. Belt u ons snel?

Opties
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 15"
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Inruilwaarde berekenen