Private lease

ANWB Private Lease

Het scherpste maandtarief

Als preferred Supplier van de ANWB kunnen we de komende tijd een wel heel interessant Private Lease aanbod doen. Lager dan deze maandbedragen kan niet! We verwachten een hoop aanloop op deze actie. Wees er dus snel bij en vraag in onze showrooms uw Private Leaseauto aan!

Private leasen bij Vaneman

Het aanvragen van een Private Lease contract is bij Vaneman zo gedaan. U kunt ervoor kiezen om in 5 stappen op onze website de auto en uw Private Lease contract helemaal samen te stellen zoals u dat wenst. Natuurlijk kan dit ook altijd in onze showrooms met één van onze Kia adviseurs.

Alles voor een vast maandbedrag

Eén van de allerfijnste voordelen van leasen is dat u iedere maand een vast bedrag betaald om in een nieuwe auto te rijden. Alles is inbegrepen dus u komt niet voor onverwachte kosten te staan, en een heel groot pluspunt: u hoeft niet in een keer al uw spaargeld aan te spreken als u een auto moet kopen. Het maandbedrag kunt u zelf samenstellen en wordt bepaald door de cataloguswaarde van het model, het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en de looptijd van het leasecontract. Daarvoor is alles inbegrepen, behalve de benzine. En eventuele bekeuringen, uiteraard. 

Veelgestelde vragen

Wordt Private Lease bij het BKR geregistreerd?

De BKR-registratie heeft als doel te beschermen tegen overkreditering. Wij laten het private leasecontract als kredietovereenkomst registreren bij het BKR te Tiel (de registratie wordt uitgevoerd via de formule: looptijd van het contract x de hoogte van het maandbedrag x 65%). Deze registratie kan effect hebben op de leencapaciteit voor een nieuwe financiering of bijvoorbeeld een hypotheek. Staat het kopen van een nieuw huis of het oversluiten van de hypotheek op de planning? Houd hier dan rekening mee.

Wat is inbegrepen bij de leaseprijs?

De volgende componenten zijn inbegrepen bij de maandelijkse leaseprijs:

• Houderschapsbelasting
• Reparaties, onderhoud en zomerbanden
• Schadeherstel en glasreparatie
• WA Casco verzekering met een eigen bijdrage op Casco van €300,00
• Ongevallen inzittenden verzekering
• Rechtsbijstandsverzekering
• 24-uurs internationale pechdienst
• Vervangend vervoer na 48 uur
• btw

De kosten van brandstof dient u wel zelf te betalen. Ook kosten voor parkeren, wassen van het voertuig, connectiviteitsabonnementen en updates van het navigatiesysteem (indien aanwezig in het voertuig en niet vergoed door de fabrikant), bekeuringen en tolgelden zijn voor uw eigen rekening. Dit kan in bepaalde gevallen ook gelden voor het tussen beurten door vervangen of aanvullen van olie, ruitenwisservloeistof en ruitenwissers. Neem in deze gevallen contact op met uw Kia-dealer.De volledige voorwaarden vindt u op de Kia AutoLeaseDirect pagina.

Is er een leeftijdsgrens voor een leasecontract?

Ja, dit product is bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder en in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs. Bij Kia Autolease geldt geen maximum aanvangsleeftijd voor dit product.

Hoe wordt beoordeeld of Private Lease voor mij financieel haalbaar is?

Wij willen uiteraard voorkomen dat iemand maandelijkse verplichtingen aangaat die niet passen bij zijn of haar persoonlijke situatie. Om te bepalen of het aangaan van een Private Lease contract financieel verantwoord is werkt Kia Autolease samen met EDR Credit Services. Zij voorzien ons van een advies op basis van uw persoonlijke situatie. Dit doet EDR door het toepassen van de leennorm zoals vastgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease en toetsing bij het Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Op deze wijze weet u en weten wij dat u een verantwoorde keuze maakt voor het Kia Autolease product.

Kan iemand anders voor mij garant staan?

Nee, dat is niet mogelijk. Wel is het mogelijk om samen met uw partner een aanvraag te doen.

Is een aanbetaling vereist?

Nee, een aanbetaling en borg is niet vereist en ook niet mogelijk. Volgens het Keurmerk Private Lease mag er niet met een leaseprijs verlagende aanbetaling gewerkt worden op een privé lease overeenkomst.

Hoe verloopt een aanvraag voor Private Lease?

1. Nadat u een aanvraag hebt gedaan via Kia AutoleaseDirect zal deze worden doorgestuurd naar onze partner EDR Credit Services. U ontvangt hierna een bevestiging van de aanvraag per e-mail.

2. EDR voert de (verplichte) financiële beoordeling uit. Om het u gemakkelijk te maken krijgt u toegang tot uw persoonlijke pagina in de portal van EDR.

3. Nadat u alle gegevens heeft aangeleverd, zal EDR telefonisch contact met u opnemen. Wanneer de toetsing is afgerond informeert EDR u en Kia AutoleaseDirect over de uitslag.

4. Na een positieve terugkoppeling ontvangt u de overeenkomst, welke u kunt tekenen en terugsturen. Ook ontvangt u informatie over de te betalen borg.

5. Wanneer de overeenkomst is ontvangen door Kia AutoleaseDirect, dan bestellen zij de auto bij de Kia-dealer van uw keuze, nadat de 14 dagen bedenktijd is verstreken.

6. De dealer die jouw auto zal leveren neemt contact met u op om de afspraak voor aflevering van uw nieuwe auto te maken.