Service, gemak en snelheid bij VanemanLease

Welkom bij VanemanLease!

Wij staan voor u klaar als u vragen heeft over operational lease, financial lease, shortlease en occasion lease. Er zijn meerdere mogelijkheden om uw auto te leasen en daar helpen wij u graag bij. Bij ons regelt u alles onder één dak. Met één vast contactpersoon. Dat is Laurens van Kessel. Wel zo makkelijk.

In een persoonlijk gesprek bespreken jullie alle wensen. Vervolgens geeft Laurens een advies op maat. Op basis van zijn advies kiest u de auto en leasevorm die bij u past. En regelt hij de rest. Van de proefrit en financiering tot het onderhoud en wisselen van uw zomer- en winterbanden.

Ook bij pech staat Laurens voor u klaar. Hij zorgt dat uw leaseauto wordt opgehaald en teruggebracht. En heeft u een vervangende auto nodig? Ook dat regelt hij. Zorgeloos leasen dus. Daar staan wij voor.

De voordelen van VanemanLease

  • Service, gemak en snelheid
  • Alle merken en modellen leverbaar
  • 1 vast contactpersoon
  • Alle financieringsvormen

Wilt u weten welke financieringsvorm het beste bij uw situatie past? Neem dan contact op met Laurens van Kessel 06-36556902.

Hieronder treft u een selectie aan van onze favoriete modellen, deze hebben wij altijd op voorraad staan en dat betekent dat u snel kunt rijden.

Het maandtarief is op basis van full operational lease met een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar, excl. BTW.