Financial lease: zakelijk autorijden zonder investeren

Financiële leasing is één van de populairste leasevormen voor ondernemers. Via financial lease schaft u een zakelijke auto aan, zonder de aankoopsom in één keer te betalen. Dit doet de leasemaatschappij voor u. U wordt wel economisch eigenaar van de auto. Dat is voordelig, want u kunt de auto gewoon op uw balans activeren. Zo profiteert u van rente- en investeringsaftrek.Voordelen financial lease

  • Vaste lage kosten
  • Profiteer van rente- en investeringsaftrek
  • Fiscaal afschijven mogelijk


Financiële leasing via VanemanLease

Leasen via VanemanLease betekent één vast contactpersoon die alles voor u regelt. Dat is Laurens, onze lease-expert. Hij denkt met u mee bij de aanschaf van uw auto en staat ook altijd voor u klaar bij pech of onderhoud. Hij regelt vervangend vervoer, zorgt dat uw auto wordt opgehaald en teruggebracht en zoekt altijd naar een oplossing. Zodat u zorgeloos kunt rijden. Want wij zorgen dat alles werkt.

Zo werkt het

Samen met onze lease-expert kiest u een passende auto. Vanaf het moment dat u de auto heeft, betaalt u maandelijks een vast bedrag aan aflossing en rente. De hoogte hiervan wordt bepaald door de prijs van de auto, de looptijd van uw leasecontract en het gebruik van een eventuele slottermijn. Na het betalen van het laatste termijnbedrag, is de auto helemaal van u. U bepaalt dan zelf wat u ermee doet: houden, verkopen of door leasen.


Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met Laurens via 020-5672030 of laurens@vanemanlease.nl.