Kia op de Autosalon van Genève

Nog 2 dagen, dan is het zover: de Autosalon van Genève! Uiteraard is Kia aanwezig, met haar nieuwste modellen. Op 6 maart, om 12.15 uur werden deze modellen live op Facebook onthuld. Wat is er aan nieuws te zien in Genève?

De Kia Rio GT-Line

De Rio GT-Line zal haar publieksdebuut beleven in Genève. Vorig jaar werd de nieuwe Kia Rio al geïntroduceerd. De GT-Line kenmerkt zich met sportieve looks, zowel vanbinnen als vanbuiten, een krachtige turbobenzinemotor in combinatie met een handmatig te bedienen vijf- of zesversnellingsbak en directe besturing. Na de GT-Line-versies van de Sorento, Stinger, Optima, Sportage, cee’d en Picanto introduceert Kia met de Rio GT-Line het zevende familielid in GT-Line uitvoering. De Kia Rio GT-Line is per direct te bestellen. Voor meer informatie over de nieuwe Kia Rio GT-Line bent u van harte welkom in onze vestigingen in Amsterdam, Hoofddorp of Aalsmeer.

Nieuwe Ceed en Ceed Sportswagon

De derde generatie van de Kia Ceed is ontworpen en ontwikkeld in Europa. De nieuwe Ceed is lager en breder geworden en heeft een sportievere vormgeving, biedt innovatieve technologie, een sportieve vormgeving geïnspireerd op de Stinger én een meer dynamische rijervaring. Michael Cole, Chief Operation Officer van Kia Motors Europe: “De Kia Ceed speelt al meer dan tien jaar een sleutelrol in de aanhoudende groei van Kia in Europa. De introductie van de cee’d in 2006 vertegenwoordigde een keerpunt voor Kia. Het is een auto specifiek ontworpen voor Europese kopers. De nieuwe Ceed bouwt voort op de solide basis met een krachtig en herkenbaar design en geavanceerde technologie die het comfort, het gebruiksgemak en de veiligheid verder verbeteren. De nieuwe motoren en wielophanging maken van rijden in de Ceed een plezierige ervaring. De auto biedt de hoge kwaliteit die kopers tegenwoordig van Kia verwachten. Dit wordt een van de meest innovatieve auto’s in zijn klasse.” De nieuwe Ceed 5-deurs is vanaf het derde kwartaal leverbaar en de Ceed SW vanaf het vierde kwartaal. Wil je niet zolang wachten? Bekijk dan onze actuele voorraad van de Kia cee'd online.

Vernieuwde Kia Optima

De vernieuwde Kia Optima zal vanaf het derde kwartaal leverbaar zijn. Kenmerkend aan de vernieuwing is het frisse uiterlijk en daarnaast zal de Optima met nieuwe motoren leverbaar zijn. Zoals de nieuwe 1.6 CRDi dieselmotor met laag verbruik en geringe CO2-emissie en het benzineaanbod wordt uitgebreid met krachtige 1.6 T-GDi motor. Michael Cole, Chief Operating Officer van Kia Motors Europe: “De Optima boekte in 2017 een record in Europa met een verkoopstijging van maar liefst 75% ten opzichte van het jaar ervoor. Dit model speelt dan ook een belangrijke rol in de voortdurende groei van Kia in Europa. De toegenomen verkoop is toe te schrijven aan de introductie van nieuwe varianten, zoals de Sportswagon, GT-uitvoeringen en plug-in hybrideversie. Met een opgefrist design, nieuwe motoren en nieuwe reeks veiligheidstechnologieën willen we dat momentum vasthouden. De Optima wordt aantrekkelijker zowel voor zakelijke als particuliere automobilisten.”

Wij zitten alvast klaar voor de onthullingen! Én deze week zal Frank zelf de nieuwe Kia's in Genève gaan bekijken. Kortom, houdt onze Facebookpagina en nieuwsberichten in de gaten, want er gaat nog een heleboel nieuws voorbij komen.