Autosalon van Genève: Alfa Romeo | Vaneman

Alfa Romeo op de Autosalon van Genève

  • Stelvio Quadrifoglio NRING
  • Giulia Quadrifoglio NRING
  • Giulia Veloce TI

De stand van Alfa Romeo in op de Autosalon in Genève draait om prestaties en exclusiviteit. Met als belangrijkste modellen de Nürburgring-uitvoeringen Stelvio Quadrifoglio NRING, Giulia Quadrifoglio NRING en de Giulia Veloce TI. De Veloce TI is en speciale sportuiveroing die met trots de traditionele 'Turismo Internazionale'-badge draagt waarmee de meest bijzondere en best uitgeruste Alfa Romeo's zich altijd wisten te onderscheiden.

Alfa Romeo NRING uitvoering

Zowel de Giulia als Stelvio Q NRING uitvoering worden in een gelimiteerde oplage gebouwd als eerbetoon aan de records die Alfa Romeo op het legendarische Duitse racecircuit heeft gevestigd. De Stelvio is recordhouder in zijn klasse met een rondetijd van 7 miuten en 51,7 seconden, waarmee hij 's werelds snelste SUV is. Als basis voor de topprestatie dient de 2,9-liter V6 bi-turbomotor met 510 pk en 600Nm koppel, goed voor een topsnelheid van 283 km/h en een acceleratie van 0 naar 100 km/h in krap 3,8 seconden.

De Giulia Quadrifoglio is recordhouder voor vierdeurs productiesedans met een rondetijd van 7'32", een prestatie die bereikt is dankzij zijn superieure handling, topsnelheid van 307 km/h en acceleratie van 0 tot 100 km/h in 3,9 seconden.

Van beide modellen zullen slechts 108 exemplaren worden gemaakt, bestemd voor verzamelaars en de meest loyale Alfa Romeo-klanten. De nieuwe limited edition-versies onderscheiden zich door exclusieve details, zoals een genummerde badge in het carbon dashboardpaneel en een unieke outfit in Grigio Circuito, een kleur die exclusief aan beiden 'NRING'-versies is voorbehouden.

Alfa Romeo Giulia Veloce Ti

De Alfa Romeo Giulia Veloce Ti met 280 pk turbobenzinemotor, 8-traps automatische transmissie en Q4-vierwielaandrijving illustreert op treffende wijze de technische uitmuntendheid van de Giulia-range. De in Racing Red gepresenteerde Giulia Ti combineert het sportieve karakter van de Giulia Veloce met een attractieve stijl, een rijke standaarduitrusting en de nieuwste technologie, nauw verwant aan de Quadrifoglio, waarmee hij diverse stylingkenmerken deelt. De nieuwe Giulia Veloce Ti verwachten wij volgend kwartaal bij ons in de showroom. Wilt u meer informatie over deze auto, kom dan langs in onze vestiging in Amsterdam, Maxim vertelt u graag alles over de Veloce Ti.

Houd mij op de hoogte over de Alfa Romeo Giulia Veloce Ti