Frank in de verhoorkamer | Vaneman

Frank in de Verhoorkamer

Tijdens de 'Automotive Inspiration Day' was de vraag waarmee geopend werd 'Hoe conservatief en niet-innovatief is de autobranche eigenlijk?' Voor onze virtuele showroom, zijn wij opzoek naar een salesmanager. Reden voor Frank Evenblij en Erik Dijkstra om Frank in 'de Verhoorkamer' te zetten.

"Alles is aan het veranderen. Klanten oriënteren zich nu vooral online. Daar willen wij op inspelen met onze virtuele showroom", aldus Vaneman, die zich verzette tegen het idee dat de autobranche conservatief is. "Als je alleen al ziet hoe snel de branche meegaat in nieuwe technologie zoals elektrisch rijden, dat is ongekend. Ook om me heen zie ik veel bedrijven die nieuwe dingen proberen, vooral online."

Veel sprekers deze dag kwamen niet uit de autobranche, zoals bijvoorbeeld Steye van Dam, Rogier van Camp van Leapp en filosoof Lammer Kamphuis. "Juist door over de schutting te kijken, kan de autobranche belangrijke stappen zetten op weg naar de toekomst" was de boodschap van de Automotive Inspiriation Day, die écht inspirerend was.