Frank's LeaseTip


Met onze eigen leasemaatschappij willen we het voor u vooral makkelijker maken om een auto zakelijk te leasen. Dat begint altijd met het kiezen van de juiste auto, die past bij uw bedrijf en die past bij uw behoefte en situatie.

Daarnaast moet het natuurlijk gewoon een leuke en mooie auto zijn, immer wij houden van auto's, net als u.

Het juiste advies over leasen of financial leasen geven we u er meteen bij. Door in kaart te brengen wat de voor- en nadelen van beide lease vormen zijn in uw specifieke situatie, kunt u aan hetzelfde bureau het financiële gedeelte ook meteen regelen.

Oftewel: direct goed geregeld bij Vaneman.

Nu even terug naar auto's. Vanaf nu gaan we u wekelijks een paar leasetips geven. Tips over auto's waarvan we denken dat die interessant kunnen zijn voor u.

  • Kia Optima SW 1.7 crdi, luxe, ruim en al vanaf € 469,- per maand in de financial lease, operational lease vanaf € 599,-.
  • De Stelvio Diesel is inmiddels binnen en staat bij ons in de showroom. Hij is er vanaf € 749,- als u kiest voor financial lease. Past operational lease beter bij u, dan is hij er vanaf € 839,- per maand.
  • Een occasion financial leasen kan ook, wij hebben een prachtige Jeep Grand Cherokee staan vanaf € 885,- per maand.

Let op als u dit jaar nog uw nieuwe lease auto in de operational lease wilt rijden, dan moet u rekening houden dat u snel langs komt. Operational lease auto's kunnen nog maar een paar weken besteld worden en anders moet u wachten tot 2018. Voor financial lease geldt dat uiteraard niet, dat kunnen wij tot 31 december voor u rond maken.