Frank's Update | Vaneman

Frank's update

De komende weken gebeurt er veel bij ons in de showroom in Amsterdam, Hoofddorp en Aalsmeer. Bent u erbij?

Fiat Tipo

De Tipo-familie is compleet! Op 3 & 4 februari is iedereen welkom in Aalsmeer in de Tipo sedan, hatchback en stationwagon proef te rijden. Een week later staan de Tipo's van 10 tot 12 februari in Amsterdam klaar voor een proefrit en op 17 en 18 februari kunt u in Hoofddorp kennismaken met de Tipo-familie

Kia Rio

De compleet vernieuwde Kia Rio is love at first sight. Komt u van 13 tot 19 februari speeddaten met de nieuwe Rio? Iedereen die in deze week een proefrit in de Rio maakt, maakt kans om een etentje voor twee te winnen. Reserveer nu alvast uw proefrit via 020-5672033.

Alfa Romeo Stelvio

Met de nieuwe Giulia in onze showroom zijn wij ontzettend blij. Inmiddels staan de benzine, diesel en Veloce klaar voor een proefrit. In maart is er echter nog een reden om langs te komen in onze Alfa Romeo showroom in Amsterdam: de nieuwe Stelvio! Wilt u op de hoogte blijven wanneer de Stelvio precies in onze showroom staat? Meldt u dan alvast aan via dit formulier. Dan ontvangt u een uitnodiging voor de officiële lancering van de Stelvio.