Crossover-look en turbokracht voor de Kia Picanto

  • X-Line: de looks van de Sportage en Sorento
  • Eind 2017 start de verkoop
  • Picanto X-Line is de eerste Picanto met de 1.0 T-GDI turbobenzinemotor met 74 kW (100pk)

Eind dit jaar komt er een extra stoere variant op de Kia Picanto: de X-Line. Op 12 september zal deze nieuwe Picanto gepresenteerd worden op de autoshow in Frankfurt.

Wat is er anders aan de Picanto X-Line?

Unieke uiterlijke kenmerken van de Kia Picanto X-Line zijn de SUV-achtige bumpers met metal-look skidplates, sportieve, lichtmetalen 16" wielen, opvallend interieurpakket en lime green of zilverkleurige highlights rondom de tiger nose grille en mistlampen. Zwarte kunststof panelen rondom de wielkasten benadrukken de grotere bodemvrijheid en het SUV-achtige karakter. Net als de reguliere Picanto biedt de X-line riante hoofd- en beenruimte, een 255 tot 1010 liter grote bagageruimte en een in verhouding 60:40 neerklapbare achterbank.

De uitrusting van de Picanto X-Line is van uitzonderlijk hoog niveau. Met standaard LED-dagrijverlichitng, mistlampen en haaienvinantenne, keyless entry en een sportief afgeplat stuurwiel. Hetzelfde geldt voor een uitgebreid infotainmentsysteem met een 7" touchscreen, geïntegreerde navigatie met 3D-kaarten en ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto. Standard is de Picanto X-Line uitgerust met achteruitrijcamera, draadloze smartphoneoplader en een USB-poort

Uiteraard is zeven jaar garantie (of 150.000 kilometer) ook de standaard op de Picanto X-Line. Via onze website en Facebook zullen wij u op de hoogte brengen zodra de prijzen bekend zijn gemaakt en wanneer de verkoop van start zal gaan.