Vaneman nieuws | Frank Vaneman Automotive

Service, Park & Fly

Vertrekt u voor een vliegreis vanaf Schiphol? Dan staat uw auto stil en dat is daarmee hét ideale moment om een onderhoudsbeurt of andere werkzaamheden aan uw auto uit te laten uitvoeren.

Wij introduceren daarom Vaneman Service, Park & Fly: onderhoud aan uw auto in combinatie met een parkeer service en transfer naar Schiphol tegen een gereduceerd tarief (heen- en terugreis!).


schiphol park & fly vakantie fiat abarth amsterdam hoofddorp
Fiat 500 schiphol reizen vakantie amsterdam aalsmeer transfer

Hoe werkt Service, Park & Fly​?

Op de dag van vertrek rijdt u naar Aalsmeer en wij brengen u met een comfortabele shuttlebus naar de juiste vertrekhal bij Schiphol.

Terwijl u op reis bent, worden alle noodzakelijke en gewenste werkzaamheden uitgevoerd, van onderhoud tot aan schade herstel!

Na uw vakantie wordt u vanaf Schiphol weer teruggebracht naar uw auto, die dan weer in topconditie voor u klaar staat. Van de breng- en haalservice kan 24/7 worden gebruikgemaakt.

Afspraak maken

Wij zijn officieel dealer van de merken Kia, Fiat, Alfa Romeo, Abarth en Dodge Ram en daarnaast officieel servicepunt voor Jeep. Vaneman doet dit vanuit hun activiteit Merkservice: onderhoud en reparaties voor alle merken. Dus ongeacht het merk van uw auto kunt u gebruik maken van onze unieke service: Vaneman Service, Park & Fly. U kunt 24/7 online een afspraak maken via dit contactformulier. Of tijdens openingsuren via het directe telefoonnummer: 020-5672034.

Alfa Romeo jeep Vaneman automotive schiphol vakantie
Kia Dodge RAM Amsterdam autobedrijf Hoofddorp parkeren vliegen vakantie

Tarieven Vaneman Service, Park & Fly

De tarieven van de Service, Park & Fly zijn afhankelijk van hoe lang u op vakantie gaat.

  • 1 t/m 7 dagen: € 25,00
  • 8 t/m 13 dagen: € 35,00
  • 14 t/m 18 dagen: € 45,00
  • 19 t/m 25 dagen: € 55,00
  • 26 t/m 35 dagen: € 65,00

Wilt u graag dat uw auto overdekt geparkeerd staat, dan kan dit voor € 5,00 extra, ongeacht de duur van uw vakantie.