Vacature: VerkoopLeider Aalsmeer | Vaneman

VerkoopLeider gezocht

Voor onze vestiging in Aalsmeer

Een VerkoopLeider bij Van der Wal & Vaneman wil maar een ding en dat is een deal sluiten waar iedereen blij van wordt. Heeft de gunfactor, is flexibel , kan heel goed luisteren om daarna mensen te overtuigen, laat nooit meer los, vraagt om de order en heeft alleen maar tevreden klanten.

Wat ga je doen?

Op verjaardagen gaat het altijd over auto’s, toch?! Nou jij mag er de hele dag over praten, iedere dag weer, maar ook mee werken, in proefrijden, auto’s inkopen en vooral heel veel auto’s verkopen!! Jij bent immers de specialist! Wie droomde er als klein kind nou niet van een mooie nieuwe auto?! Jij maak je droom iedere dag waar!

Hoe je dag eruit kan zien

Nadat je s’ochtends rustig je krant online op je telefoon hebt gelezen, check je rustig je mail en chats van gisteren avond en stap je vol energie in je glimmende, splinternieuwe auto van de zaak, uiteraard voorzien van alle opties en dikke velgen!

Op de zaak aangekomen check je je agenda en ziet dat je collega’s van online sales er al 3 afspraken voor je hebben ingezet en je 4 openstaande deals gaat sluiten. Na een kop koffie met je collega’s loop je even langs de werkplaats receptie om te kijken of er nog mooie inruilers of klanten van je langskomen vandaag. Je pleegt 10 belletjes naar bestaande en nieuwe klanten en voor je het weet is het al 10 uur en roept de gastdame je, omdat je eerste afspraak gearriveerd is. Voor 11 uur heb je je eerste deal gesloten en dat zal niet de laatste zijn vandaag !

Dat kan niet waar zijn?!

Jawel! Het is ontzettend druk in onze vestigingen. Onze missie bij Van der Wal & Vaneman is: direct goed geregeld! Heb jij de ambitie en skills om dit samen met ons iedere dag weer waar te maken? Ben je aardig? Ben je helemaal gek van auto's? Bel of mail ons dan en als het klikt kun je vandaag nog beginnen!

Voor meer info neem contact op met Michael Meijer of Dirk van der Wal

0297-325230 / dirk@vanderwalvaneman.nl / michael@fva.nl