Van der Wal & Vaneman: een nieuwe samenwerking in Aalsmeer

Vanaf 1 januari 2017 komt er een nieuw logo op het pand van Automobielbedrijf D. van der Wal aan de Witteweg in Aalsmeer. Dat lijkt heel ingrijpend, maar is een logisch vervolg op een ontwikkeling die al enkele jaren aan de gang is. Je kunt er niet omheen, de automotive-wereld verandert en de rol van het dealerbedrijf wijzigt, omdat de manier en beleving van auto kopen een andere richting inslaan. Als automannen in hart en nieren weten Dirk van der Wal en Frank Vaneman dat je daar in mee moet.Van der Wal & Vaneman Fiat-Kia

Automobielbedrijf D. van der Wal heeft al sinds 1956 een grote bekendheid als Fiat dealer in Aalsmeer en Uithoorn in zowel personenwagens als bestelwagens.

FrankVanemanAutomotive is al jaren Kia dealer in Amsterdam en Hoofddorp, maar in Aalsmeer was er nog geen verkoop afdeling. Van der Wal heeft in Aalsmeer de ruimte voor zowel verkoop als onderhoud van beide merken.

Beide bedrijven werken al enige jaren samen op gebied van Fiat verkoop. Die samenwerking zal nu veel intensiever worden en dat gaat uiteraard gepaard met een nieuwe bedrijfsnaam: Van der Wal & Vaneman Fiat - Kia.

In Aalsmeer kun je per 1 januari 2017 bij Van der Wal & Vaneman terecht voor de aanschaf van een Fiat of Kia, zowel nieuw als gebruikt én het erkende merkonderhoud aan uw Fiat of Kia. Dat betekent dat er gebruik gemaakt wordt van originele onderdelen met merkgarantie, er gebruik gemaakt wordt van gereedschap ontwikkeld voor het betreffende merk, de door de fabriek voorgeschreven onderhoudsbeurten worden gehanteerd. Én u profiteert altijd van scherpe tarieven.

Het team is enthousiast, ambitieus en willen dat iedereen tevreden naar huis gaat. Bovendien zijn ze goed opgeleid en getraind. Op basis van die kennis kunnen wij voor ieder een passende oplossing bieden.

Kia en Fiat service in Aalsmeer

In het nieuwe jaar bent u voor service en onderhoud aan uw Kia en Fiat van harte welkom aan Witteweg 6 in Aalsmeer. Een afspraak maakt u op de bekende manier, via het afspraakformulier online of via het telefoonnummer 020-5672034. Graag tot ziens!