Vaneman nieuws | Frank Vaneman Automotive

Wanted: online gastheer/dame

Wij zijn 24 / 7 open en willen maar één ding en dat is alleen maar tevreden klanten. Online begint dat bij jou. Per direct zijn wij op zoek naar een flexibele online sales gastheer/dame, die ons ambitieuze en gezellige klant contact centrum komt versterken.

In onze vestiging in Amsterdam zit ons klant contact team. Hier beantwoorden wij de telefoon, chatten wij met onze website bezoekers en maken de afspraken voor zowel de werkplaats als de showroom.

Van onze online sales gastheer/dame verwachten wij dat de focus ligt bij de opvolging van de sales leads. In de praktijk betekent dit dat jij zowel de inbound sales telefoon beantwoordt en outbound belt naar aanleiding van online aanvragen. Jij begeleidt de lead door het oriëntatieproces. Op het moment dat de lead klaar is voor een offerte of showroombezoek draag jij de lead over aan een collega van de verkoop. Daarnaast verwachten wij dat je op regelmatige basis een dag in het weekend beschikbaar bent.

Kun jij goed luisteren, heb je een prettige telefoonstem en spreek jij Algemeen Beschaafd Nederlands? Ben jij flexibel en heb jij een absolute winnaarsmentaliteit? Ben jij pas tevreden als onze klanten tevreden zijn? Beschik jij over de gunfactor en ga jij voor het beste resultaat? Kun jij gedisciplineerd werken en wil jij vooral heel veel plezier in je werk hebben? Dan willen wij jou graag ontmoeten.

We bieden uiteraard een goed salaris, een topwerkplek in Amsterdam langs de A2 met een geweldig team van collega’s. Kom jij ons team versterken? Verkoop jezelf dan aan ons en app, chat of mail je motivatie naar ons!