Winterbanden kopen en wisselen | FrankVanemanAutomotive

Winterbanden

Nu 35% korting op nieuwe winterbandenHet belang van winterbanden

Als u heel weinig autorijdt zijn winterbanden niet perse noodzakelijk. Maar als u veel onderweg bent, zijn winterbanden volgens ons én de ANWB een must. Winterbanden verlagen slipgevaar bij sneeuw en ijzel. Maar ook bij temperaturen onder de 7 graden geven winterbanden meer veiligheid. Bij lage temperaturen wordt het rubber van een zomerband hard. Hierdoor verliest de band grip op de weg en opstaan onveilige situaties.

Uw banden wisselen bij Vaneman

Wissel uw banden op tijd. Want zo voorkomt u dat uw winter- en zomerbanden snel slijten. Duikt de temperatuur naar beneden? Maak dan snel een afspraak om uw banden te wisselen. Bel naar 020-5672034 en maak direct een afspraak om uw banden te wisselen. Of neem contact op met uw vaste contactpersoon. Hij of zij regelt alles voor u. Meestal kunt u nog dezelfde week terecht.

35% korting op nieuwe winterbanden bij Vaneman

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor nieuwe winterbanden. Tot eind maart geven we zelfs 35% korting op uw aankoop. Neem contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms en ontdek direct welke winterbanden bij uw auto passen. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan regelen wij de rest en zorgen we dat u binnen no-time veilig de winter inrijdt.