Wij zoeken een wagenparkbeheerder/ lease inkoper!

Bij FrankVaneman Automotive is het motto “iedere klant rijdt weg met een lach”! Om dit te bereiken zijn wij zijn een vooruitstrevend en innovatief bedrijf; altijd op zoek naar verbeteringen en optimalisaties om ons motto te bereiken, maar wel altijd: "met aandacht voor de mens".

Wat ga je doen?

Voor deze nieuwe functie zijn we op zoek naar een hands-on duizendpoot. Iemand die energie krijgt om zelfstandig zaken op te pakken en te coördineren, iemand die bijzonder klant gericht is en zijn / haar rol invult met als onderliggende motivatie ‘ontzorgen’.

Binnen deze functie ben jij een echte coördinator en weet je alle in en outs van inkopen. Jij coördineert, je zorgt er voor dat je slim organiseert en inkoopt, je stemt af met de verschillende afdelingen en stake holders zodat VanemanAutomotive de verwachting van de klant overtreft.

Vereiste vaardigheden:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring
  • Je hebt veel kennis en interesse in het coördineren en inkopen van auto's
  • Je bent in het bezit van een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je hebt oog voor klanttevredenheid
  • Je wilt graag meer kennis op doen, cursussen volgen en groeien in je vak
  • Je werkt secuur, je bent enthousiast en zelfstandig
  • Je weet wat ‘managing en exceeding expectations’ betekent

Werken van Vaneman

Wij bieden een leuke werkomgeving, met mogelijkheden tot opleiding en doorgroei en met aandacht voor de mensch. Je wordt uitgedaagd om een positieve bijdrage te leveren tot ons motto en bedrijfsresultaat.

Stuur ons je unieke CV, met een motivatiebrief.

Solliciteer nu direct