Sponsoring

Bij Vaneman geloven we in teruggeven. Door duurzaam te ondernemen, hulp en steun te bieden aan de stichtingen en instanties die dat nodig hebben en met een open blik te kijken naar een veranderende wereld, willen we samen de maatschappij een beetje mooier en schoner achterlaten voor de volgende generatie. Door samen de handen ineen te slaan en te communiceren leren we van elkaar. Dat maakt iedereen sterker!

Actielogo CliniClowns

CliniClowns

Het is onze missie dat iedereen bij ons wegrijdt met een lach, en de belofte die we daarbij doen is ‘direct goed geregeld’. Toch beseffen we ons dat een lach niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Daarom hebben we een goedlopend sponsorship met de CliniClowns.

CliniClowns zijn er voor iedereen die bang, onzeker, eenzaam of verdrietig is en de kracht van een lach hard nodig heeft. Een zorgeloos moment met CliniClowns maakt dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en mensen met dementie of een beperking zich gezien en begrepen voelen. Dat maakt écht een wereld van verschil; het haalt de positieve kracht in henzelf naar boven. En dat heeft een blijvend effect. Ons sponsorship uit zich in donaties, het inzamelen van lege cartridges en de aandacht die we eraan besteden in onze goodiebag bij de aflevering van elke auto.

www.cliniclowns.nl

Stichting Living Memories vrouw met gehandicapt kind

Stichting Living Memories

Stichting Living Memories uit Aalsmeer wil het voor zoveel mogelijk ouders, broers en zussen van kinderen die gaan overlijden mogelijk maken hun dierbare dichtbij zich te houden door middel van een audio- of videoportret. Deze portretten worden kosteloos aan de nabestaanden aangeboden. De stichting wil hen hiermee steunen in de moeilijke periode die gaat komen.

Want wie een ziek kind heeft, wordt geleefd. En dan schieten de ‘normale momenten’ er wel eens bij in. Stichting Living Memories biedt een troostrijke uitkomst.

www.stichtinglivingmemories.nl

 

Voetballers FC Aalsmeer

FC Aalsmeer

Gezondheid en bewegen zijn belangrijk. Daarom zijn wij de trotse sponsor van FC Aalsmeer! Zelf een jaarlijks en drukbezocht Vaneman-toernooi ontbreekt niet. Vanaf het prille begin ondersteunen wij deze club. Hier vindt u van jong tot oud, samen sportend, lachend en genietend van al het moois op het groene gras.

Zoals het clublied zegt: ‘Ik hou van voetbal en dat geef ik toe, ieder weekend naar m’n clubje toe, er is geen fluitsignaal of doelpunt dat ik mis.’

www.fcaalsmeer.nl

 

 

 

The Couch

Tennisclub IJburg

Tennisclub IJburg is dé tennisclub van het 'eiland'. Een club met 1.200 leden en dagelijks groeiend. En dat is knap voor een club die in 2008 is begonnen met een idee van drie enthousiaste en gemotiveerde IJburgers. Frank Vaneman Automotive is sponsor van Baan 1 en één van de sponsoren van het BEN & Vaneman IJburg Open.

Het iconische clubhuis van de vereniging heeft in 2016 de BNA, Beste Gebouw van het Jaar gewonnen in de categorie "Identiteit & Icoonwaarde", Dit is dé jaarlijkse architectuurprijs waarbij naast architectonische kwaliteit, de focus wordt gelegd op de beleving en toegevoegde waarde voor de samenleving.

https://www.tennisclubijburg.nl/

 

 

KNLTB logo Tennis

KNLTB

Frank Vaneman Automotive heeft de eer om sinds 2021 de KNLTB te voorzien van mobiliteit. Een samenwerking om trots op te zijn!

Kia en de tennissport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sinds 2002 is het merk sponsor van de Australian Open. In 2018 heeft Kia haar global partnership zelfs weer verlengd tot en met 2023. Een echte ‘love game’ dus. De 16-voudig Grand Slam winnaar Rafael Nadal is een van de ambassadeurs. En sinds 2018 is Kia Official Car Supplier van de KNLTB.

www.knltb.nl