Service Adviseur

Voor onze vestiging in Amsterdam Zuidoost zijn wij opzoek naar een Fulltime Service Adviseur. Wij willen maar één ding en dat is alleen maar tevreden klanten en jij kan hierin een belangrijke schakel in zijn!

Wat ga je doen?

Als Service adviseur ben je intermediair tussen de klanten en de werkplaats. In deze functie draait het primair om klanttevredenheid. Je luistert naar de wensen van de klant en checkt de informatie van de auto. Zo nodig inspecteer je samen met de klant de auto. Op basis daarvan geef je heldere informatie over de noodzakelijke werkzaamheden, de tijd en de kosten. Vanzelfsprekend attendeer je de klant op voor hem of haar interessante aftersales producten en diensten.


Je maakt werkorders voor de werkplaats en houdt klantendatabase bij. Je zorgt ervoor dat alles wat is afgesproken ook wordt gedaan. Bij onverwacht meerwerk overleg je eerst met de klant. Verder zorg je ervoor dat de factuur klaar is zodra het onderhoud of de reparatie is uitgevoerd. Tenslotte licht je de factuur toe als de klant zijn of haar auto komt ophalen. Bij grotere reparaties informeer je enkele dagen later bij de klant of alles naar tevredenheid is uitgevoerd.

Solliciteer in 1 min

Is deze functie je op het lijf geschreven? Solliciteer eenvoudig met onderstaande knop en wij nemen contact met je op!

Solliciteer

Vereiste vaardigheden:

  • Kennis van CRM-systemen en Microsoft Office
  • Goede communicatieve en commerciële vaardigheden
  • Klachtenbehandeling
  • Administratieve vaardigheden
  • Kennis van de Engelse taal is een pré
Als Service Adviseur weet je van aanpakken, ben je erg flexibel en ben je altijd vriendelijk en blijf je rustig. Je hebt geen negen-tot-vijf mentaliteit.

Werken van Vaneman

Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een glimlach de weg opgaat na het bezoeken van Vaneman. Dit geld natuurlijk zowel voor onze klanten als medewerkers. Daarom investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Lijkt het je wat om in een informele werksfeer te werken in een hecht team? Solliciteer dan direct!.