Vaneman Erkend Autoschadeherstelbedrijf

Erkende monteurs, officiële onderdelen en altijd vervangend vervoer

 • Erkend autoschadeherstelbedrijf
 • Officiële auto-onderdelen
 • Altijd vervangend vervoer
 • Gratis breng- en haalservice
 • Aangesloten bij FOCWA Garantiefonds
 • Autoschadeherstel omgeving Amsterdam en Hoofddorp

  Een barst in uw voorruit, bumperschade of een deuk na een ongeluk? Wat voor schade u ook heeft, wij zetten alles op alles om uw auto vakkundig te repareren. Gewoon in onze eigen garage in Amsterdam of Hoofddorp. Natuurlijk voor onze merken, maar ook voor andere automerken. Iedereen is welkom bij Vaneman schadeherstel. Onze schade-experts regelen alles voor u. Van het brengen en halen van uw auto tot de wasbeurt na de reparatie.

  Vervangend vervoer en gratis breng- en haalservice

  Wij zorgen dat u binnen no-time weer onderweg bent. Met een vervangende auto die gelijk voor u klaarstaat. Heeft u geen tijd om de auto zelf te brengen? Dan halen wij hem gewoon op en brengen hem terug zodra alles klaar is. Helemaal gratis. En natuurlijk geven we uw auto nog even een wasbeurt zodat uw auto er na het herstel weer keurig uitziet. ervangend vervoer en gratis breng- en haalservice

  Wij zorgen dat u binnen no-time weer onderweg bent. Met een vervangende auto die gelijk voor u klaarstaat. Heeft u geen tijd om de auto zelf te brengen? Dan halen wij hem gewoon op en brengen hem terug zodra alles klaar is. Helemaal gratis. En natuurlijk geven we uw auto nog even een wasbeurt zodat uw auto er na het herstel weer keurig uitziet. 

  FOCWA-vier-jaar-garantie

  Als erkend schadeherstelbedrijf zijn we aangesloten bij het FOCWA Garantiefonds. Dit betekent dat wij het FOCWA Eurogarant-keurmerk hebben, voldoen aan hoge kwaliteitseisen en vier jaar garantie geven op de uitgevoerde werkzaamheden. 

  Top technicians voor Alfa Romeo, Fiat, Kia, Abarth, RAM en Jeep

  Onze gekwalificeerde monteurs zijn echte specialisten. Zij kennen alle auto’s - en zeker die van onze merken - van binnen en van buiten. Jaarlijks doen zij mee aan internationale reparatiecompetities voor hun merk. En daar zijn we best wel trots op. Want inmiddels werken er meerdere top technicians bij ons die elk jaar weer hoog scoren op hun reparatievaardigheden.

  Altijd officiële onderdelen

  Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Daarom werken we alleen met kwalitatieve producten. Voor Alfa Romeo, Fiat, Kia, Abarth, RAM en Jeep gebruiken we altijd officiële onderdelen. Alleen zo kunnen wij betrouwbare garanties afgeven en kunt u veilig de weg op.

  Officieel schaderapport en vrijblijvend prijsindicatie

  Weet u nog niet of u uw autoschade wilt herstellen, maar bent u wel benieuwd naar de kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Ook voor een officieel schaderapport kunt u bij ons terecht. Neem hiervoor contact met ons op via 020-5672034