Vervangend vervoer

Als Premium Dealer zijn wij altijd bezig ons serviceniveau naar het hoogste niveau te tillen. Daarom vinden we het belangrijk dat u mobiel blijft, ook al bent u de auto even kwijt. 

Valet Service
U kunt kiezen voor onze valet service. Wij komen de auto bij u thuis ophalen voor transport naar één van onze vestigingen, en laten een Kia Picanto bij u achter. Zo blijft u mobiel! Als de werkzaamheden zijn uitgevoerd, zetten we de auto weer netjes voor uw deur neer.

Vervangend vervoer
Het is mogelijk om een vervangende auto te huren tijdens de werkzaamheden.

Afspraak maken bij de werkplaats.
U kunt online een afspraak maken of bellen naar (+31) 020 567 2030. Eén van onze Service Adviseurs of telefonisten overlegt samen met u wat voor u het beste uitkomt wat betreft haal- en brengservice, valet service of vervangend vervoer.

De hieronder genoemde prijzen zijn servicetarieven in combinatie met een werkplaatsbezoek.

Vervangend vervoer Per dag
Kia Picanto € 30
Kia Rio € 35
Kia Stonic € 35
Kia Ceed € 40
Kia Niro € 40

In onze werkplaatsplanner kunt u bij het maken van een afspraak aangeven of u gebruik wilt maken van vervangend vervoer. 

Voorwaarden
Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Het vervangend vervoer wordt meegegeven met een volle tank, en dient weer retour te worden gebracht met een volle tank. Het is mogelijk om de brandstofkosten van de gereden kilometers achteraf te kunnen berekenen. U kunt 100 kilometer vrij rijden, daarna betaalt u € 0,15  per kilometer.
Uw eigen risico bij niet verhaalbare schade bedraagt € 750.
 

Man op fiets voor kantoor

Gratis Leenfiets

Woont- of werkt u bij onze vestigingen in de buurt? Dan kunt u bij beschikbaarheid kiezen voor een gratis leenfiets om u van- en naar onze vestiging te verplaatsen. Dat is goed voor het milieu, en u bent ook nog eens gezond bezig! Daarom Vaneman. 

Geeft u bij het maken van een werkplaatsafspraak aan dat u kiest voor een gratis leenfiets. Wij reserveren dan een fiets voor u; zo weet u zeker dat u mobiel blijft.

Klantentaxi Vaneman Kia e-Soul

Gratis Klantentaxi

Uiteraard hebt u de mogelijkheid om weggebracht en opgehaald te worden met onze klantentaxi. Geheel als service voor u! Wilt u bijvoorbeeld uw auto brengen voor onderhoud, maar hebt u een belangrijke afspraak? Wij geven u graag een lift naar het station, zodat u vanaf daar uw weg kunt vervolgen.

Geeft u bij het maken van uw werkplaatsafspraak gerust aan dat u gebruikt wilt maken van deze service. Dan zorgen wij dat onze chauffeurs voor u klaarstaan! Wegbrengen en ophalen doen we naar Station Bijlmer Arena en Amsterdam Zuidoost.