Werkplaatsacties

We zien u graag met een lach bij ons wegrijden

Bij Frank Vaneman Automotive vindt u niet alleen de beste deals voor aanschaf- of lease van uw auto, maar ook in de werkplaats kunt u profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen! Per seizoen bieden we u mooie acties op gebied van seizoensonderhoud. Zo rijdt u altijd in een perfect onderhouden auto en werkt alles naar behoren, wat de weersomstandigheden ook zijn. 

Ventilatierooster Kia Stinger bestuurderskant

Airco service

Dat uw airco goed werkt is wel zo prettig. Niet alleen helpt het tijdens de warmde dagen om een aangenaam klimaat in de auto te behouden, maar het zorgt ook voor de toevoer van verse lucht. En dat draagt weer bij aan uw veiligheid, want 'frisse automobilisten' reageren sneller en alerter in verkeerssituaties! Laat daarom uw airco servicen bij Vaneman. Uw aircosysteem wordt intensief gereinigd, gevuld en het koudemiddel wordt gerecycled. 

Nu van € 149.95 voor € 99.95

Een vies en een schoon interieurfilter

Combi actie

Het interieurfilter in uw auto zuivert de buitenlucht die via het verwarmings- en ventilatiesysteem in het interieur wordt gevoerd. Het filter haalt pollen, stof, vet, fijnstof, roet en geuren uit de binnenstromende lucht en zorgt dus voor een schoon klimaat in de auto! Dat is niet alleen plezierig tijdens de dagelijkse rit, maar het houdt u ook scherp. 

Nu gecombineerd met een airco/ventilatiereiniging

Een nieuw interieurfilter kunt u nu eenvoudig combineren met een reiniging van het airco/ventilatiesysteem. Het zijn beide open ingangen, die aan de binnenkant ook vervuild kunnen raken. Voor een optimale werking maken we deze luchtingangen netjes schoon!

Nu van € 79,95 voor € 49,95!

Ventilatieroosters middenconsole Kia Stinger

Airco/ventilatie systeemreiniging

Door de dagelijkse ritten wordt niet alleen de buitenkant van uw auto vies, maar ook aan de binnenkant gebeurt er van alles. En omdat juist die vervuiling onzichtbaar is, blijft dit vaak onbehandeld. 

Wij kunnen deze systemen voor u reinigen. Want uw auto kan vanbuiten nog zo schoon zijn, de binnenkant is vaak veel belangrijker! We bieden u dit seizoen deze reiniging aan van € 39,95 voor maar € 29,95!

Ruitenwissers

Ruitenwissers

De afgelopen warmte en droogte hebben impact gehad op het rubber van uw ruitenwissers. Ze kunnen verdroogt zijn, en dat kan problemen opleveren als straks de regen en de sneeuw weer gaan vallen.

Kies voor veiligheid! Wij vervangen uw ruitenwissers en geven u 10% korting. Maak hier uw afspraak!