Elektrische Kia EV6 Black Edition

Vaneman Black Editions

Black Editions van Vaneman

De Black Editions zijn er voor mensen die zich willen onderscheiden van de rest. Die nét dat extra stoere tintje willen op het voorwerp waar ze veel tijd in spenderen: de auto. Vraag ons naar de voorwaarden!

Sorento Black Pakket

Chrome delete

Veel automerken leveren hun auto's met veel glimmende onderdelen. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de sierlijsten, grille, raamomlijstingen en typeaanduidingen. Wilt u wat anders? Dan hebben wij de oplossing! Met een zwarte wrapping leggen we een laag over alle glimmende onderdelen. De auto wordt daarmee geen schade toegebracht. Sterker nog, de speciale folie beschermt het chroom tegen schade en verkleuring!

Velgen Kia poedercoating

Zwarte velgen

Zwarte velgen staan goed onder iedere auto. We kunnen uw bestaande- of bestelde velgen voorzien van een zwarte poedercoating, maar we kunnen ook voor u op zoek gaan naar een velgenset naar wens. U kiest: lichtmetaal, staal, het kan allemaal. Desgewenst spuiten we de remklauwen in een contrasterende kleur voor een speels en sportief effect.

Zwart Kia logo

We kunnen alles meenemen

We passen de auto aan naar uw wensen. Als u kiest voor een chrome delete, kunnen we niet alleen de raamlijsten en grille meenemen, maar zelfs de logo's van uw auto wrappen! Dat ziet er in veel gevallen extra chic uit. Het is geen must, maar alles is mogelijk. Met een Black Pakket van Vaneman stijgt u uit boven de massa. Er rijden al genoeg saaie auto's op de weg!

Getinte autoruiten

Ramen tinten

Natuurlijk staan getinte ruiten op iedere auto goed, maar het heeft meer voordelen. Zo werkt het warmtewerend omdat de UV-straling moeilijker binnenkomt. Zo blijft het interieur van uw auto ook langer mooi! Daarnaast beperkt de folie het zicht op eventuele spullen die in uw auto liggen en biedt het ook nog eens bescherming tegen de laaghangende zon. Meerdere voordelen, maar het ziet er vooral heel goed uit. 

<a href="https://www.freepik.com/photos/professional">Professional photo created by freepik - www.freepik.com</a>

Wrapping

Ook kunt u bij Frank Vaneman Automotive kiezen voor het wrappen van uw auto; of die nu nieuw of gebruikt is. U kunt kiezen tussen een volledige of gedeeltelijke wrapping. Wellicht wilt u alleen de spiegelkappen of het dak laten doen, striping of andere bestickering laten aanbrengen, maar alles is mogelijk. We bespreken graag samen met u de wensen en bieden u altijd maatwerk. Hierbij werken wij met de meest hoogwaardige materialen en de beste gecertificeerde specialisten!