Vaneman Club Deal

Geld verdienen voor uw club

Gezondheid en bewegen zijn belangrijke zaken!
En omdat wij dit als bedrijf onderstrepen, willen we graag een helpende hand bieden bij sportclubs door actief mee te denken in de toekomst en ontwikkeling van de club. Daarom hebben we de Vaneman Club Deal ontwikkelt; een mooie kans voor u om zelf geld te verdienen voor uw sportvereniging!

Wie wij zijn en waar we voor staan
Wij zijn een familiebedrijf en geloven in persoonlijk contact. Dat maakt het niet alleen gezelliger, het maakt het ook een stuk gemakkelijker. Want door goed samen te werken en helder te blijven communiceren houden we de zaken inzichtelijk en transparant. Onze medewerkers dagen zichzelf en hun collega's iedere dag uit om het beste uit zichzelf te halen. Precies zoals een sportteam zou moeten opereren.

Onze missie is iedereen bij ons weg te laten met een lach. De belofte die we daarbij doen is ‘Direct goed geregeld!’. Juist dit willen we ook naar sportend Nederland uitdragen.

Hoe werkt het?
Als u, of een familielid van u, een nieuwe Kia koopt of leaset bij Frank Vaneman Automotive en het formulier op onze website invult, dan krijgt de vereniging een bedrag van € 250,- uitgekeerd. Zó simpel is het!

Zo maken we samen sporten toegankelijker.

Daarom Vaneman!

U kunt ons al vinden op de onderstaande verenigingen.

FC Aalsmeer

FC Aalsmeer

SV Hoofddorp

SV Hoofddorp

SV Argon

SV Argon