Zakelijk

Onze missie is dat iedereen bij ons wegrijdt met een lach
Frank Vaneman, ondernemer

Naast dat wij Kia dealer zijn, hebben we ook ons eigen verzekeringsbedrijf, leasing & financiering bedrijf, verhuurbedrijf en schadebedrijf. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten te allen tijde mobiel blijven. Dit doen we door onze belofte ‘direct goed geregeld’ ieder dag weer waar te maken ook in deze uitdagende tijden, het liefst in een contactmoment. Wij bieden altijd een oplossing en als dit niet direct lukt dan bieden wij een alternatief aan.

Frank en Dirk op stoelen

Wij zijn een familiebedrijf

Als ondernemer snappen wij uw uitdagingen. We hebben ze immers zelf ook! Het onderscheidend vermogen zijn onze mensen en wij geloven in persoonlijk contact. U krijgt daarom bij ons één vaste contactpersoon bij wie u altijd terecht kunt. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we direct inspelen op uw wensen en vragen.

Bent u benieuwd geraakt naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. We leren u graag kennen! 

Verkoper lachend aan bureau

Direct goed geregeld

Vaneman – Direct goed geregeld! Dat is onze belofte.

Kundig, dienstbaar en adequaat ontzorgen we u; en dat is handig, want bij het beheren van- en nadenken over uw mobiliteitsvraagstukken komen een hoop processen kijken. 

Wij geloven in persoonlijk contact en ons team denkt altijd in oplossingen, samen maken wij het verschil en zorgen wij ervoor dat u altijd mobiel bent en blijft!

Frank met klant voor een auto

Denken in oplossingen

Bij het beheren van een wagenpark krijgt u bijvoorbeeld te maken met processen, fiscaliteit, leasecontracten en administratie. Wij kunnen u een hoop werk uit handen nemen! Zo kunnen we niet alleen het hele bestelproces, maar ook de aflevering van de auto aan de bestuurder voor u regelen. Daarnaast staan we naast u op het gebied van dienstverlening tijdens de duur van de leaseovereenkomst, bijvoorbeeld onderhoud, reparatie, huurauto's, schadeafhandeling en verzekering.

Door dit werk voor u te doen, kunt u zich richten op wat u het liefste doet: ondernemen! 

Vaneman Labels

Het juiste advies

Met een breed pakket aan eigen labels regelen we alles in-house. Dat is voor u plezierig, want zo hoeft u niet te schakelen tussen verschillende bedrijven. Met ons eigen lease-label, onze eigen verzekeringen, onze eigen financieringsmaatschappij en ons eigen schadeherstelbedrijf hebt u alles in één keer direct goed geregeld. 

Monteur aan het werk onder auto

Vaneman Service Abonnementen

Ook voor de zakelijke markt bieden wij een Service Abonnement. Dit Vaneman Service Abonnement kunt u bij het afnemen van een nieuwe Kia afsluiten. We werken hierbij met vaste prijzen voor onze modellen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Handig, want u kunt er op de balans vast rekening mee houden! Eventueel verwerken wij het bedrag in de leaseconstructie.

EV6 GT-Line op de Zuidas

Vaneman Electric

Vorig jaar hebben wij ons label Vaneman Electric opgericht en inmiddels is 40% van onze verkopen een elektrische auto. In onze vestiging in Amsterdam hebben we een snellaadplein voor elektrische auto’s geopend. Ook hebben wij daar een Vaneman Electric showroom ingericht, waar u terecht kunt voor alle vragen die zij hebben over elektrisch rijden.

Zakelijk rijden gaat voor ons hand in hand met duurzaam rijden. Steeds meer bedrijven kiezen voor een (half)elektrische auto. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar er zitten ook nog een veel fiscale voordelen aan vast zoals een lage bijtelling en de MIA

Volledig elektrisch, plug-in hybride of hybride, wij helpen u graag bij het bepalen van uw keuze en geven een geheel vrijblijvend advies.

Proefrit

Ruim aanbod

Wat uw wensen ook zijn, we gaan het regelen: dat is onze instelling. We zijn gespecialiseerd in- en officieel dealer van Kia, maar ook als uw wensen buiten dit merk liggen zijn we u graag van dienst. Door onze jarenlange ervaring en uitstekende connecties zijn er altijd voldoende opties. We helpen u graag verder!

Lees meer over onze diensten