7 jaar garantie

op alle kia modellen

2555 dagen (7 jaar) garantie

Een periode van 7 jaar biedt tal van mogelijkheden – en uitdagingen. Bij Kia begrijpen we dat maar al te goed. Daarom leveren we bij elke nieuwe Kia een garantieperiode van maar liefst 7 jaar mee. Deze garantie is het resultaat van jarenlang intensief testen op duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat jij met een gerust hart de weg op kunt.

Good to know

Bij de aankoop van een nieuwe Kia geniet je van 7 jaar volledige fabrieksgarantie, met een limiet van 150.000 km. Gedurende de eerste 3 jaar geldt er geen kilometerbeperking. Deze uitgebreide garantie is kosteloos en kan voor 100% worden overgedragen aan de volgende eigenaar, op voorwaarde dat het voorgeschreven onderhoud correct wordt uitgevoerd. Dit betekent niet alleen gemoedsrust voor jou, maar zorgt er ook voor dat je Kia zijn waarde behoudt, zelfs bij doorverkoop. Raadpleeg het garantieboekje voor alle details.

De 7 voordelen van 7 jaar garantie

  1. Uitzonderlijke kwaliteit: Elk Kia-model wordt vervaardigd volgens de hoogste normen in de auto-industrie, wat resulteert in een ongeëvenaarde kwaliteit en vertrouwen. Daarom bieden we de langste garantie in Europa aan.
  2. Zorgeloos rijden: Met onze 7 jaar garantie kun je met volledige gemoedsrust de weg op.
  3. Volledige fabrieksgarantie: Vanaf de eerste dag tot dag 2.555 geniet je van dezelfde uitgebreide dekking.
  4. Geldig in heel Europa: Waar je ook bent in Europa, onze garantie blijft geldig.
  5. Uitgebreide dekking: Zowel onderdelen als arbeidskosten zijn gedekt bij elke garantieclaim, mits originele Kia-onderdelen zijn gemonteerd door een erkende Kia-dealer of -reparateur.
  6. Lagere gebruikskosten en hogere restwaarde: Dankzij onze lange garantieperiode geniet je van lagere gebruikskosten en behoud je een hogere restwaarde.
  7. 100% overdraagbaar: Onze garantie kan volledig worden overgedragen aan de volgende eigenaar, zelfs als je een tweedehands Kia koopt die nog binnen de garantieperiode valt.

Nieuwe Kia uitzoeken?

Bekijk alle