Gewoon, direct goed geregeld

Wij nemen de service richting onze klanten heel serieus. Sterker nog, Vaneman Automotive is ontstaan uit het idee dat de service bij mobiliteitsaanbieders beter kon. Nee… beter moest. Wij durven écht anders te zijn, anders te denken en anders te doen. En dat merk je. Samen vinden we altijd een oplossing en zorgen we ervoor dat jij met een lach wegrijdt. En met een lach blijft rijden natuurlijk.

Wij hebben getrainde experts in dienst die jouw auto topconditie houden. Of je nu in een elektrische, hybride of benzine/diesel aangedreven auto rijdt. Naast onderhoud kun je bij ons terecht voor serviceabonnementen en verzekeringen.

icon-werkplaats
Werkplaatsafspraak
icon-vervangendvervoer
Vervangend vervoer
icon-schadeherstel
Schadeherstel
icon-abonnement
Service abonnement
icon-acties 2
Werkplaatsacties
icon-pechhulp
Pechhulp
icon-leenfiets
Leenfiets

Vervangend vervoer

Als Premium Dealer zijn wij altijd bezig ons serviceniveau naar het hoogste niveau te tillen. Daarom vinden we het belangrijk dat u mobiel blijft, ook al bent u de auto even kwijt.

Of kies voor Valet Service. Wij komen de auto bij u thuis ophalen voor transport naar één van onze vestigingen, en laten een Kia Picanto bij u achter. Zo blijft u mobiel! Als de werkzaamheden zijn uitgevoerd, zetten we de auto weer netjes voor uw deur neer.

Werkt u bij onze vestigingen in de buurt, dan kunt u ook voor van een gratis leenfiets.

Werkplaats
acties

Bij Frank Vaneman Automotive vindt u niet alleen de beste deals voor aanschaf- of lease van uw auto, maar ook in de werkplaats kunt u profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen! Per seizoen bieden we u mooie acties op gebied van seizoensonderhoud. Zo rijdt u altijd in een perfect onderhouden auto en werkt alles naar behoren, wat de weersomstandigheden ook zijn. 

Loading …

Top team,
Top service

Maak kennis met ons geweldige service team, de drijvende krachten achter onze voortreffelijke dienstverlening. Elk lid van ons team brengt unieke vaardigheden en expertise naar de tafel, waardoor we een ongeëvenaarde service-ervaring kunnen bieden aan onze klanten.

Teun van de Gevel

Marcel Maat

Zakaria Bensalem Bokhari

Edwin Meijer

Een Afspraak voor je auto is zo geregeld!

Meer service & onderhoud

Afspraak maken

Onze acties

Klantenservice

Afspraak maken

Onze acties

Klantenservice