Vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Zo geregeld!

Als premium Kia dealer streven we er altijd naar om ons serviceniveau naar het hoogste niveau te tillen. Daarom hechten we veel waarde aan het feit dat je mobiel blijft, zelfs als je je auto even moet missen.

Valet Service

Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van onze valet service. We halen de auto bij je thuis op en brengen deze naar een van onze vestigingen, waarbij we een Kia Picanto bij je achterlaten. Zo blijf je altijd mobiel! Zodra de werkzaamheden zijn afgerond, zetten we de auto weer keurig voor je deur.

Vervangend vervoer

Tijdens de werkzaamheden kun je ervoor kiezen om een vervangende auto te huren.

Afspraak maken bij de werkplaats

Je kunt online een afspraak maken of telefonisch contact opnemen via (+31) 020 567 2030. Een van onze Service Adviseurs of telefonisten zal samen met jou bespreken wat het beste bij je past in termen van haal- en brengservice, valet service of vervangend vervoer.

De onderstaande prijzen zijn servicetarieven in combinatie met een bezoek aan onze werkplaats.

Afspraak maken

Tarieven 

Vervangend vervoerPrijs per dag
Kia Picanto€30
Kia Rio€35
Kia Stonic€35
Kia Ceed€40
Kia Niro€40

In onze werkplaatsplanner kunt u bij het maken van een afspraak aangeven of u gebruik wilt maken van vervangend vervoer. 

Voorwaarden
Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Het vervangend vervoer wordt meegegeven met een volle tank, en dient weer retour te worden gebracht met een volle tank. Het is mogelijk om de brandstofkosten van de gereden kilometers achteraf te kunnen berekenen. U kunt 100 kilometer vrij rijden, daarna betaalt u € 0,15  per kilometer.
Uw eigen risico bij niet verhaalbare schade bedraagt € 750.