SCHADEHERSTEL

Betrouwbaar, snel en vakkundig

  • Originele onderdelen
  • FOCWA gecertificeerd voor professioneel herstel
  • €0,- eigen risico als je verzekerd bent via Vaneman verzekeringen

SCHADE, WAT NU?

Eerste hulp bij schade

Geniet van first class service: wij nemen zoveel mogelijk werk uit handen, regelen desgewenst vervangend vervoer en zorgen dat alle benodigde formulieren voor je worden ingevuld. Ook regelen we de financiële afhandeling en onderhouden we het contact met je verzekering. Maar wat misschien nog wel het belangrijkste is: we herstellen je auto met de grootste zorg, zodat deze weer in perfecte staat verkeert.

Een reparatie voor je auto is zo geregeld!

Vaneman werkt samen met

Alle grote verzekeraars en leasemaatschappijen

Verzekeraars benadrukken steeds meer het belang van schadeherstel door merkherstelbedrijven vanwege de toenemende complexiteit van schades. Onze partners zijn onder andere Achmea, Topherstel, Schadegarant en Univé. Ook leasemaatschappijen zoals Athlon Car Leasing, Arval, Business Lease, Alphabet Car Lease en LeasePlan Nederland kiezen bewust voor ons. Met certificeringen in ISO 9001, ISO 14001, Duurzaam repareren en het FOCWA-certificaat, bieden wij hoogwaardig schadeherstel volgens fabrieksvoorschriften.

DESKUNDIG SCHADEHERSTEL

Vereist expertise in ADAS-systemen

Met de opkomst van geavanceerde rijhulpsystemen, zoals ADAS (Advanced Driver Assistance Systems), in alle moderne voertuigen, is nauwkeurig schadeherstel nog crucialer geworden. Het is essentieel dat alle ingebouwde apparatuur zorgvuldig wordt gerepareerd en gekalibreerd door een erkend en gecertificeerd schadeherstelbedrijf. Want wat zijn de gevolgen als bijvoorbeeld je parkeerhulp niet correct is afgesteld? Of erger nog, als je Active Lane Control niet nauwkeurig werkt, of als het noodremsysteem niet goed is gekalibreerd? Dergelijke situaties kunnen levensbedreigend zijn.

Vaneman schadeherstel is gespecialiseerd in het deskundig herstellen van schades en het nauwkeurig afstellen van diverse veiligheidssystemen.

FAQ

Veelgestelde vragen over Vaneman schadeherstel

Claimen of zelf betalen?

Op basis van je schadevrije jaren kan het verstandig zijn om je schade niet te melden, maar deze zelf te betalen. In andere gevallen kan het wel voordeliger zijn om de schade te claimen. Met een eenvoudig rekenvoorbeeld leggen we je uit hoe dit zit. 

Kan ik vervangend vervoer krijgen?

Bij Vaneman bieden wij vervangend vervoer. Let wel op dit word niet gedekt door alle verzekeraars. Daarom kan het voorkomen dat u soms bij moet betalen.

Reviews

Wat zeggen onze klanten?