Frank Vaneman Automotive dealer

In onze vestigingen in Amsterdam en Hoofddorp vertegenwoordigen wij de prachtige merken Kia, Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Dodge RAM, Fiat Professional. Daarnaast kunt u met uw Jeep voor onderhoud bij ons terecht. Ons trotse team, geselecteerd op basis van vakmanschap en enthousiasme voor onze merken, informeert u graag online of in een van onze vestigingen waar u de ultieme merk beleving zult ervaren. Wij zijn open wanneer u het wilt en wij zijn pas tevreden als u dat bent en daar mag u ons persoonlijk op aanspreken, graag zelfs.

VanemanKia

Kia heeft de afgelopen jaren bewezen moderne en betrouwbare auto’s te bouwen. Daarom krijgt u bij Kia standaard 7 jaar fabrieksgarantie. . “Een duidelijkere waarborg kun je als autokoper nauwelijks krijgen”, stelt VanmanKia directeur Michael Meijer. In Nederland is Kia één van de meest succesvolle merken met al jaren een positie in de top-10 bestverkopende auto's.

Receptie werkplaats Kia Fiat Alfa Romeo Dodge RAM Amsterdam

VanemanFiat

Italiaanse merken hebben in ieder geval één ding gemeen: passie staat centraal. Zo bouwt Fiat al meer dan een eeuw aan hun passie. Hun passie is iets dat andere mensen auto's noemen. Fiat heeft de afgelopen jaren bewezen zeer zuinige en aantrekkelijke auto’s te kunnen bouwen. Van de hippe, historierijke Fiat 500, de praktische Panda tot de comeback van de 124 Spider. Een merk waar wij trots op zijn.

VanemanAlfaRomeo

La meccanica delle emozioni, dat is Alfa Romeo. Bij Alfa Romeo draait het om emotie. Deze emotie staat voor innovatie, passie, schoonheid en generositeit. Al in 1954 bewees de Alfa Romeo Giulietta dat de combinatie van design en comfort perfect mogelijk was. Tegenwoordig is er nog altijd die aandacht voor de bestuurder terug te vinden in alle Alfa Romeo modellen.

monteur adviseurs werkplaats Fiat Alfa Romero specialist
verkopen werkplaats gastdame informatie Abarth

VanemanAbarth

Bij de start van zijn onderneming in 1949, koos Carlo Alberto (eigenlijk Karl Albert) Abarth voor een schorpioen als logo. Snel, wendbaar en bijzonder van vorm. Aspecten die zeker van toepassing zijn op de modellen die zijn naam dragen. Onder het genot van een kop verse Italiaanse koffie kunnen liefhebbers kennismaken met de Wereld die Abarth heet en verder gaat dan de genoemde automodellen.

VanemanRAM

Per 1 juni 2016 zijn wij officieel UScardealer geworden en hier hoort natuurlijk het stoere merk Dodge RAM bij. Wij kijken er naar uit om u met uw Amerikaans auto's te ontvangen. Als bedrijf zijn wij ingericht op een optimale serviceverlening aan die merken. Wij beschikken over fabrieksonderdelen, bieden fabrieksgarantie, hebben toegang tot de officiële productdocumentatie en op maat geschoolde technici.

Vaneman automotive Dodge RAM adviseurs Hoofddorp
Vaneman Jeep onderdelen montage monteurs amsterdam autobedrijf

VanemanJeep

‘The Godfather’ van veel van de huidige 4x4’s is de oer Jeep, met zijn onverslijtbare techniek en robuuste uitstraling. Wij zijn ontzettend trots dat wij sinds 1 juni 2016 officieel Jeep Servicepunt zijn. In zowel Amsterdam als Hoofddorp kunt u bij ons terecht voor onderhoud, APK, kleine beurt en grote beurt aan uw Jeep.