Ons Bedrijf

Frank Vaneman Automotive is een familiebedrijf en wij geloven in persoonlijk contact. Wij hebben de ambitie om het beste en leukste autobedrijf te zijn en onze missie is dat iedereen bij ons wegrijdt met een lach. Onze belofte aan u, is dat alles direct goed is geregeld! 

Wij gaan met plezier naar ons werk, zijn gemotiveerde specialisten en bereid in onszelf te investeren om onze talenten optimaal te benutten. Elkaar stimuleren om iedere dag beter te worden. Samen maken wij het verschil voor u. Daarom Vaneman!


Vaneman is officieel merkdealer en servicepartner van Kia. Daarnaast hebben wij altijd een grote voorraad occasions van alle merken en een premium car collectie. Naast onze 'Online Vestiging' hebben wij vestigingen in Amsterdam, Hoofddorp en Aalsmeer.

Daar kunt u voor alles op gebied van mobiliteit terecht. Van aanschaf tot aan onderhoud, van een leenauto tot een verzekering en van schadereparatie tot een onderhoudsabonnement. Zo zorgen wij ervoor dat u bij ons altijd met een lach wegrijdt!  

Erkend Duurzaam logo

Duurzaam ondernemen

Naast onze liefde voor auto’s vinden wij de toekomst van onze kinderen en generaties die nog volgen ook belangrijk. We zien het als onze verantwoordelijkheid om er samen een mooiere wereld van te maken. Om dit te realiseren ondernemen wij zelf verschillende duurzame initiatieven om die eerste stappen te maken, en bieden we u duurzame mobiliteitsoplossingen.

Verkoper feliciteert koppel met contract nieuwe auto

Direct goed geregeld

Wij streven naar uiterste klanttevredenheid zodat u altijd weer met een lach de weg op gaat. Dat doen we door alle rompslomp rondom het aanschaffen en onderhouden van uw auto weg te halen zodat het voor u direct goed geregeld is. Zo kunt u altijd met een lach op reis! 

Als u niet tevreden bent over onze dienstverlening, dan horen wij dat graag. Wij vinden uw mening belangrijk en zijn pas enthousiast als u dat ook bent. Want juist met goede opmerkingen kunnen we onze service verbeteren! 

Wij zijn Vaneman

Ons team bestaat uit gemotiveerde specialisten. Elke dag helpen we elkaar en dagen we elkaar uit de beste te worden. Maak online vast kennis met ons! We hopen u snel te ontmoeten in één van onze vestigingen. 

Joelle van Willigen

Joëlle van Willigen

Gastdame
Zakaria Bensalem Bokhari

Zakaria Bensalem Bokhari

Neem contact op