JOUW PARTNER IN BUSINESS

Geen gedoe, geen verrassingen, geen teleurstellingen. Gewoon direct goed geregeld.

Ambitieus? Zeker. Maar essentieel om daadwerkelijk onderscheidend te zijn in de markt. Wij zijn ervan overtuigd dat het beter kan en ook beter moet. We durven het aan om daadwerkelijk anders te zijn dan de rest. Hoe? Door terug te gaan naar de essentie. Door écht naar jou en de wensen van je organisatie te luisteren. Samen doorbreken we bureaucratie en zorgen we ervoor dat onze dienstverlening naadloos aansluit bij jouw wensen. Bij ons betekent dat: geen gedoe, geen onverwachte kosten, geen teleurstellingen. Alles is vanaf het begin af aan goed geregeld, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is – je bedrijf.

Geen gedoe, geen verrassingen, geen teleurstellingen. Gewoon direct goed geregeld.

Ambitieus? Zeker. Maar essentieel om daadwerkelijk onderscheidend te zijn in de markt. Wij zijn ervan overtuigd dat het beter kan en ook beter moet. We durven het aan om daadwerkelijk anders te zijn dan de rest. Hoe? Door terug te gaan naar de essentie. Door écht naar jou en de wensen van je organisatie te luisteren. Samen doorbreken we bureaucratie en zorgen we ervoor dat onze dienstverlening naadloos aansluit bij jouw wensen. Bij ons betekent dat: geen gedoe, geen onverwachte kosten, geen teleurstellingen.

Meer dan 11.000 tevreden klanten

Wij vinden dat het beter kan… of nee, dat het beter móet. De oprichters van Vaneman hadden het lef om het écht anders te doen dan de rest. Hoe? Door terug te gaan naar de kern. Door wél naar je te luisteren. Door lak te hebben aan bureaucratie. Door te zorgen dat jij krijgt wat je van ons mag verwachten: geen gedoe, geen verrassingen, geen teleurstellingen. Gewoon, direct goed geregeld. Wij willen jou lachend zien wegrijden. Iedere keer opnieuw.

Vamos editions

In samenwerking met onze partner Vamos, bieden wij de rijk uitgeruste Vamos Edition aan. Vamos zorgt ervoor dat je altijd de juiste auto’s hebt, tegen de beste voorwaarden. Met een scherp oog voor kwaliteit en service, bezorgen wij jou gegarandeerd de beste deals.

Deze actiemodellen zijn precies af te stemmen op jouw wensen. De Vamos Edition zijn vaak sneller leverbaar dan standaardmodellen. Door te kiezen voor een Vamos Edition, maak je een slimme zakelijke keuze.

Direct contact met één van onze mobiliteitadviseurs?

Populaire lease modellen

Laat je inspireren. Lees onze blogs.

Direct op de hoogte.
Altijd.

Mis niets van het laatste nieuws. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we beloven je dat we je niet te vaak zullen spammen.

Meer weten? Wij staan voor je klaar.