Wij begrijpen hoe belangrijk mobiliteit voor u is en dat het uitzoeken van een nieuwe leaseauto of het beheren van een wagenpark uitdagend is. Vaneman helpt uw graag met zorgvuldig advies, zodat u zeker bent van de beste oplossing.


Zakelijke actieauto'sDe 3 verschillende leasevormenFinancial Lease

Met Financial Lease profiteert u optimaal van fiscale voordelen. U betaalt een vast bedrag per maand aan rente en afschrijving, en bent economisch zelf eigenaar van uw lease auto.

Operational Lease

Met Full Operational Lease nemen wij u alle zorgen uit handen voor een vast bedrag per maand. Alles wordt voor u geregeld: verzekering, onderhoud, reparaties etc.

Private lease

Met een private lease contract 'huurt' u een auto voor een langere periode. U bent geen eigenaar en ruilt aan het einde van de looptijd de auto gewoon in voor een ander (nieuwer) model. 


Goed voor de portemonnee leaseBedrijfswagen leasen

Wilt u een bedrijfswagen leasen? Wij hebben de bedrijfswagen die bij u past! Een bedrijfswagen voorzien van uw bedrijfslogo, contactgegevens, inbouw, opbouw, etc. Het kan allemaal en wij regelen het voor u.

Neem contact met mij op


Demo lease

Net de kop eraf en ingereden. Deze jong gebruikte auto's zijn klaar voor een nieuw avontuur.Wij staan voor u klaar

Net gestart als ondernemer of op zoek naar meerdere zakelijke auto's? Bij het Vaneman Business Center kunt u als zakelijke klant met al uw mobiliteitsvraagstukken terecht. Vanuit een breed palet aan lease mogelijkheden en een uitgebreid aanbod aan auto’s (alle merken en modellen) garanderen we dat u snel zeker bent van uw mobiliteit.

Direct geholpen worden?

Neem contact op met Paul Vaarkamp via 06-11266743 of paul@fva.nl

Bel mij terug